به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، علی رویین تن رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمد گفت: تولید و عرضه شیر خام با نظارت دامپزشکی قرار دارد و سلامت محصول قبل از عرضه باید به تایید دامپزشکی برسد.
رویین تن با اشاره به وجود تقلب ها و همچنین عرضه غیربهداشتی شیر در برخی واحدهای عرضه لبنیات سنتی شهریاسوج، افزود: پایشهای مستمر کارشناسان دامپزشکی به همراه مسئولان مرکز بهداشت با نمونه برداری دورهای از مراکز عرضه شیر خام انجام گرفته و پس از انجام آزمایش در آزمایشگاه مرجع دامپزشکی استان، تخلفات واحدها به مراجع قضایی ارجاع میشود.
او بیان کرد: در این بازرسی ها افزودن آب و افزودنیهای غیر مجاز دیگر به شیر با هدف سودجویی مشاهده شده است که این موارد نیز بررسی و با عنوان تقلب به مراجع قضایی معرفی شده اند.
رویین تن عنوان کرد: با هدف پیشگیری از بیماریهای مشترک همچون تب مالت، شیر خام سنتی را قبل از مصرف حتما جوشانده شود و پس از رسیدن به نقطه جوش به مدت سه تا چهار دقیقه شیر در دمای جوش باقی بماند.
او ابراز داشت:در فرآیند تولید لبنیات سنتی با رشد کپک و مخمر روبهرو هستیم و رشد میکروبی در این نوع محصولات بالا است.
انتهای پیام/س