به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهمن خدادادیان مسئول سلامت محیط شهرستان کرمانشاه با بیان اینکه امسال بیش از ۹۰ هزار بازرسی بهداشتی از مکانهای عمومی، رستورانها و مکانهای عرضه و توزیع مواد غذایی در شهرستان کرمانشاه انجام شده، گفت : در این مدت ۳۹۰ پرونده به دادگاه ارجاع و ۳۱۲ واحد متخلف نیز پلمب شده اند.
او با اشاره به اینکه این پروندهها از نظر جرم و تخلف بررسی میشوند، گفت : مواردی مانند تقلب در مواد غذایی، استفاده از بلانکیت، جوش شیرین، استفاده از رنگهای شیمیایی، گوشتهای فاسد و مواد غذایی غیر مجاز جرم به حساب میآیند که پروندهها در دادگستری بررسی میشود و برخی از پروندهها نیز مانند نداشتن روپوش، دستکش، تهویه نامناسب و بهداشت محیط تخلف هستند که پروندهها برای رسیدگی به تعزیرات ارسال میشود.
مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه افزود: در این مدت ۴۰۰ نمونه برداری از مواد غذایی از نظر میکروبی، بافت شناسی و شیمیایی انجام شده است.
خدادادیان به بررسی سلامت آب شرب شهر کرمانشاه اشاره کرد و افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۷۶ هزار نمونه کلر سنجی آب انجام داده ایم و از نظر میکروبی ۲ هزار نمونه و از نظر شیمیایی هم ۵۰ نمونه گیری بر روی آب شرب کرمانشاه انجام شده است.
او با بیان اینکه ۱۰۰ بازرس بهداشت در شهر کرمانشاه فعالیت دارند، گفت: در شهرستان کرمانشاه باید ۱۵ هزار مکان را تحت پوشش قرار دهیم که این تعداد بازرس جوابگو نمیباشد.
خدادادیان به همکاری شهروندان در کشف بسیاری از مکانهای غیر مجاز و مواد خوراکی آلوده اشاره کرد و گفت: خوشبختانه شهروندان بسیار هوشیار هستند و گزارشات مردمی منجر به کشف بسیاری از مکانهای متخلف میشود.
او ادامه داد: شهروندان برای در میان گذاشتن موضوعات حوزه بهداشت و سلامت میتوانند با شماره ۱۲۴ تماس بگیرند.
خدادادیان با اشاره به معضلات شهر کرمانشاه گفت: ذبح غیر مجاز، فعالیت ضایعات فروشی ها، روز بازارها و فاضلاب کرمانشاه مسائلی هستند که تهدیدی برای سلامت شهروندان محسوب میشوند و رفع این مشکلات نیازمند پیگیری جدی مسئولان است .
انتهای پیام/د