به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از زد دی نت؛ شرکت ایسر پس از آنکه هکرهای گروه Desorden ادعا کردند سرورهای این شرکت را هک کرده کرده اند و ۶۰ گیگابایت فایل را به سرقت برده اند، حمله سایبری به دفاتر خود در هند را تایید کردند.
این گروه هکری در مورد این هک گفت که اطلاعات تجاری مشتریان و شرکتها و همچنین اطلاعات مالی به سرقت رفته است. هکرها حمله باج افزار را رد کردند و ادعا کردند که "به مرور زمان" به سرورهای شرکت دسترسی پیدا کرده اند.
سخنگوی ایسر این هک را تأیید کرد و گفت: "تیم امنیتی آنها اخیراً حملهای جدا به سیستم خدمات پس از فروش محلی در هند را شناسایی کرده است. پس از شناسایی، ما بلافاصله پروتکلهای امنیتی خود را آغاز کردیم و اسکن کامل سیستمها را انجام دادیم. ما به تمام مشتریان آسیب دیده در هند اطلاع رسانی کردیم. این حادثه به نیروی انتظامی محلی و تیم واکنش اضطراری رایانهای هند گزارش شده است و هیچ تاثیری مادی بر عملیات و تداوم تجارت ما ندارد. "
پس از دریافت پیام از ایسر، ZDNet از هکرها پرسید که آیا هنوز به اطلاعات دسترسی دارند یا خیر. هکرها در پیامی گفتند: "ایسر یک شبکه جهانی از سیستمهای آسیب پذیر است. ما دیگر به سرورهای هند آنها دسترسی نداریم. این تنها چیزی است که اکنون میتوانیم قاطعانه بگوییم. "
این دومین حمله سایبری است که Acer در سال جاری پس از حمله به باج افزار در ماه مارس متحمل شده است. گروه باج افزار REvil مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و خواستار ۵۰ میلیون دلار باج شد که یکی از بالاترین باج خواهیها در آن زمان بود. ایسر پیشنهاد پرداخت ۱۰ میلیون دلار به این گروه را داد که توسط هکرها رد شد. گزارش شده که دادههای سرقت شده اخیر توسط گروه Desorden در انجمن جنایی سایبری RAID منتشر و برای خبرنگاران نیز ارسال شده است.
ایسر هند در سال ۲۰۱۲ مورد حمله سایبری مشابهی توسط یک گروه مجرمان سایبری ترکیه قرار گرفت. مهاجمان وب سایت شرکت را خراب کردند و اطلاعات ۲۰ هزار کاربر در آن زمان فاش شد. گروه Desorden اخیراً ادعا کرده است که در ۲۳ سپتامبر سرورهای مالزی ABX Express Enterprise را هک و مانند حمله اخیر، گروهی از پروندههای سرقت شده را به خبرنگاران و در انجمن RAID ارسال کرده است. آنها ادعا کردند که ۲۰۰ گیگابایت اطلاعات از جمله اطلاعات میلیونها مالزیایی را به سرقت برده اند.
این گروه گفت که نام آنها "هرج و مرج و بی نظمی" است و قصد دارد به زنجیرههای تأمین حمله کرده و بی نظمی و هرج و مرج ایجاد کند و تا آنجا که ممکن است افراد را تحت تأثیر قرار دهد. گروه Desorden اعلام کرد که قصد دارد در صورت عدم پرداخت باج، اطلاعات را به فروش برساند. در آن زمان، آنها ادعا کردند که در حال مذاکره با یک شرکت تأمین کننده خودرو ایتالیایی ناشناس برای فروش اطلاعات هستند.
انتهای پیام/