به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید راشد جزایری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: با تزریق واکسن کرونا ایمنی فردی ایجاد میشود و همچنین واکسن یک ایمنی به جامعه در برابر این بیماری میدهد و ایمنی تجمیعی در سطح همگانی و در جامعه باعث میشود بیماری از حالت اپیدمی به آندمی، یعنی مثل سرماخوردگی معمولی تبدیل شود.
او افزود: مطالعات متعدد نشان میدهد، کسانی که هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کردهاند، به طرز معنیداری میزان ابتلا به بیماری در آنها کاهش پیدا میکند، اما این به معنی صفر مطلق شدن ابتلا نیست و افراد در تماس با بار زیاد ویروس امکان ابتلا به بیماری در آنها وجود دارد.
جزایری اضافه کرد: همچنین واکسن علاوه بر جلوگیری از ابتلا در شدت بیماری نیز موثر است و اگر فرد مبتلا بشود معمولا به نوع شدید مبتلا نمیشود.
بیشتر بخوانید
او اظهار داشت: این ادعا که ابتلا به کرونا به هیچ وجه با تزریق واکسن رخ نمیدهد یا کسانی که واکسن تزریق کردهاند، دچار بیماری شدید یا مرگ و میر نمیشوند ادعای صحیحی نیست چراکه هدف نهایی از تزریق واکسن کرونا این است که تعداد زیادی از جمعیت واکسینه و بار و گردش ویروس کمتر و گرفتاریها بهصورت تکگیری شود.
جزایری ادامه داد: شهروندان به این نکته توجه داشته باشند که افزایش افراد واکسینه شده برابر با کاهش موارد بستری و مرگ و میر در ابتلای موج ششم کووید۱۹ است.
انتهای پیام/ع