
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، رضا مظلومی معاون سازمان و رئیس جهاد کشاورزی کاشان با بیان اینکه حدود ۶۰ هکتار از زمینهای کشاورزی برزک کاشان زیر کشت آلو رفته گفت: بطور متوسط از هر هکتار این باغها ۱۲ تن آلو برداشت میشود و کشاورزان در مراحل مختلف این محصول را به بازار عرضه میکنند؛ که در مرحله نخست، آلویتر و تازه و در مرحله دوم به صورت خشک راهی بازار میشود.
وی با بیان اینکه فصل برداشت آلو برای کشاورزان برزکی ۵۰ روز ادامه دارد افزود: انواع مختلفی شامل آلوبخارا، آلوزرد، آلوسیاه و آلوشربتی در مناطق مختلف برزک کاشان کاشت و برداشت میشود.
مظلومی با اشاره به تولید مرغوبترین آلوی بخارا در برزک کاشان افزود: آلو بخارا یکی از آخرین محصولات کشاورزی است که همزمان با برداشت محصولات دیگری مثل گردو، بادام، هلو، امرود و گلابی برداشت میشود.
معاون سازمان و رئیس جهاد کشاورزی کاشان با بیان اینکه شهر برزک کاشان دارای چهار محصول شاخص و استراتژیک است، افزود: گل و گلاب، شاتوت، آلو و گردو چهار محصول شاخصی است که کشاورزان این منطقه به تولید آن مشغول هستند.
انتهای پیام/م