محمدکاظم انبارلویی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفت وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره استفاده دولت از نخبگان گفت: ما یک نظام دانایی در حوزههای علمیه، دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور داریم. اغلب پایان نامه های دانشگاهی در رابطه با معضلات روز جامعه هستند که اگر دولت بخواهد با تکیه بر نظام دانایی کشور را اداره کند باید مرکزی را برای آنالیز و بررسی دیدگاه ها و نظرات روی کار بیاورد.
وی ادامه داد: دولت باید در حوزه های مختلف مسئله شناسی داشته باشد و بعد از آن بررسی کند که ببیند این مشکل را میتواند با تکیه بر نظام دانایی حل کند یا خیر؟ آیا پاسخی برای این مشکل پیدا می شود یا نه؟ بررسی اخبار و اطلاعات در زمان های مختلف امر بسیار مهمی است، اما مشکل این است که رئیسجمهور چگونه باید از بین نظرات متعدد در نظام دانایی تصمیمگیری کند.
محمد کاظم انبارلویی بیان کرد: در حال حاضر ما ۴۰ سال است که با معضلات تورم، گرانی، بیکاری و مشکلات دیگر روبرو هستیم. این موارد یا راه حل دارند یا ندارند. اگر در دولت راهی برای مقابله با این مشکلات هست چرا تاکنون ارائه نشده؟ اگر در بیرون دولت است چرا به سمت راه حل حرکتی رخ نمیدهد؟ مردم امروز هر روز به مغازه ها می روند و با تغییر قیمت های بسیار زیادی مواجه می شوند، وقتی با کاهش ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم مواجه می شویم باید چه کرد.
وی افزود: نظام دانایی کشور در درون و بیرون دولت باید برای معضلات پاسخ داشته باشد. حتی کشورهایی که خیلی ثبات و نظام دانایی مثل کشور ما ندارند در حل مشکلات خود موفق هستند، اما با وجود نفرات نخبه باسوادی که در کشور داریم در حل مشکلاتی که ۴۰ سال درگیر آن هستیم ناتوانیم.
این فعال سیاسی اصولگرا درباره معیار انتخاب نخبگان نیز گفت: در بهکارگیری افراد، معیار باید سطح دانش و تجربه باشد. حل مشکلات مردم اولویت است و اهلیت حرفه ای و فنی باید ملاک قرار گیرد و اگر رئیس جمهور از این افراد استفاده کند باید تشویق شود. البته دیدهبان دولت نیز باید در انتخاب و رصد خود در بهرهگیری از افراد نخبه دقت بالایی به خرج دهد.
انبارلویی در پایان اشاره کرد: خوشبختانه نشانههای تحرک در دولت جدید به طور محسوسی به چشم میخورد و دولت توانسته بیماری کرونا را با اتخاذ تصمیمات بسیار خوبی مدیریت کند و باید دید با گذشت زمان در مقوله اقتصادی نیز موفق خواهد شد یا خیر؟
انتهای پیام/
هر روز شاهد حرکت قطار دلار قطار سکه قطار خودرو قطار مرغ قطار برنج کلا دیگه همه قطار ها به حرکت در آمدن درود به شرفت
واگر چین ایران را دراین سازمان نمی پذیرفت وضعیت واکسیناسیون در زمان کنونی مانند دوران دولت روحانی بسیارضعیف بود.بنابراین توافق ۲۵ ساله همکاری ایران و پیوستن به سازمان شانگهای باعث دور زدن تحریم و شکست آمریکا و تسریع در واکسیناسیون شد یعنی در واکسیناسیون ۵۰ درصد دولت قبلی و۵۰ درصد دولت فعلی سهیم هستند و درقضاوت همیشه باید همه جوانب راسنجید. اما اینکه برخی ها معتقدند واکسن اگر عوارض زیادتر داشته باشد واکسن بهتریست این امر شتاب در درمان بیماری وریسک وخطراست وهمان تدائی موش آزمایشگاه شدن است ازطرفی پیشرفتهای علمی چین اگر چه بسیاری ازآنها محرمانه مانده است ولی واقعیت این است که پیشرفتهای علمی چین درآسیا حرف اول را می زند و نمی توان به واکسن سینوفارم بی اعتمادی نشان داد گرچه همه واکسن ها مجوزمصرف اضطراری گرفته اند وقطعیت تام درمانی ندارند وسینوفارم هم ازاین قاعده مستثنی نیست.
واکسن های سینوفارم واسترینکا خوب نیستند، چراخود واکسن فایزر ومدرنا که اول بار وارد کردید، زدید، ولی به مردم واکسن های چینی که مصونیت خوبی ندارند وبعد از تزریق احتمال بیماری ومرگ رادارد رابه مردم تحمیل کردید!؟!
مردم خواهن واکسن های بهتری دارند
واکسنهای رنگارنگ ایرانی راهم جمع کنید که جز اهداف سیاسی وپر کردن جیب بعضی ها فایدا ایی نداره!؟!
ومهار تورم /اگه بگیم رئیسی کرونا را دراین چند ماه کنترل کرده پس قیمت تخمرغ وبرنج را که ذوبرابر شده
محصول کارنامه رئیسی است
جناب انبارلویی یکی از دلایل اینکه چین به ایران واکسن نداد این بود که وقتی سینوفارم به مرحله تست انسانی نوبت سوم رسید رئیس جمهور چین ازروحانی دروهاست تست انسانی کرده ورحانی گفت ملت ایران موش ازامایشگاهی نیستند حق هم گفت درست هم گفت بخاطر همین چین واکسن نداد والان وتقریبا 95درصد کشورهای دنیا واکسن را به اتمام رساندند امارت همسایه ای که مسئولان نظام قبولش ندارند یک بیمار کرونایی دربیمارستان ندارد ولی درایران هنوز محدویت تردد شبانه داریم تلفات سه رقمی وبستری بالای هزار وروزانه هم چند هزار مبتلا میشوند اونوقت با چی داری قیاس میکنی که کنترل کرد؟ اگرئیسی اینقدر توان درمهار کرونادارد لطفا جلوی افزایش قیمتها را هم بگیرد