معاون استاندار آذربایجان غربی گفت: در سال جاری ۳۲۵ کیلومتر از راه‌های اصلی استان آسفالت شده و تلاش می‌شود تا پایان سال این رقم به ۴۲۵ کیلومتر افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، آیدین رحمانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در آئین تجلیل از نمونه‌های ترافیکی استان به مناسبت بزرگداشت هفته نیروی انتظامی با بیان اینکه در سال جاری ۳۲۵ کیلومتر از راه‌های اصلی استان آسفالت شده و تلاش می‌شود تا پایان سال این رقم به ۴۲۵ کیلومتر افزایش یابد، افزود: برای امنیت تردد‌ها و کاهش تصادفات جاده ای نیز تاکنون نیمی از راه‌های روستایی استان نیز آسفالت شده است.

وی از شناسایی ۳۵ نقطه حادثه خیز در استان نیز خبر داد و افزود: امسال ۱۰ مورد از این نقاط اصلاح شده و تا پایان سال نیز ۱۲ مورد دیگر با اقدامات عمرانی حذف می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی همچنین در خصوص کاهش تصادفات داخل شهر نیز با اشاره به مصوبات شورای ترافیک استان بر هوشمند سازی کنترل ترافیک و حذف سرعت گیر‌های غیر استاندارد تاکید کرد.

رحمانی با بیان اینکه امنیت پایدار در کشور مدیون تلاش نیرو‌های نظامی و انتظامی است و مردم ایران اسلامی قدردان ایثارگری‌ها و از جان گذشتگی‌های نیرو‌های نظامی کشورمان هستند، از تلاش‌های نیروی انتظامی در تحقق اهداف و مصوبات ستاد مبارزه به کرونا در استان قدردانی کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود تصادفات را مهمترین عامل مرگ و میر در کشور عنوان کرد و افزود: متأسفانه در ۱۰ سال گذشته تعداد فوتی‌های ناشی از تصادفات رقم بالایی بود که این مسئله تأثیرات مخرب بسیار زیاد اجتماعی را به همراه دارد.

رحمانی افزود: با تدابیر اندیشیده شده در کشور و رویکرد جدید شورای ترافیک و کمیسیون حمل و نقل آهنگ تغییرات در تلفات ناشی از تصادفات رو به کاهش است و امیدواریم با اقدامات انجام شده شاهد مرگ هیچکدام از هم وطنانمان در تصادفات رانندگی نباشیم.

وی عامل انسانی را یک از مهمترین دلایل بروز تصادفات عنوان کرد و اظهار داشت: فرهنگ سازی و آموزش افراد جامعه با اصول و قوانین راهنمایی و رانندگی و اهمیت اجرای قوانین و مقررات رانندگی می‌تواند در کاهش ضریب عامل انسانی در بروز تصادفات مؤثر باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی وسیله نقلیه را نیز یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار در افزایش تلفات در تصادفات عنوان کرد و افزود: توجه به ارتقای کیفیت خدمات مراکز فنی و همچنین افزایش کیفیت خودرو‌های تولیدی می‌تواند در کاهش مرگ و میر ناشی از تصادفات نقش مهمی داشته باشد.

رحمانی توجه به حوزه حمل و نقل و ایمن سازی جاده‌های استان را یکی از مهمترین اولویت‌های استان در راستای ایجاد فضای ایمن در حمل و نقل در سال‌های اخیر عنوان کرد و گفت: ۲۰ درصد از اعتبارات عمرانی استان در سال جاری به فصل حمل و نقل اختصاص یافته است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.