به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مرتضی جعفری معاون فرهنگی شهردار شیراز گفت: جشنواره شهر فرزانگان با موضوع مهارتهای اجتماعی و معرفی شهر شیراز (با محوریت چهار کتاب «کارآگاه کنجوکو») د دو رشته داستاننویسی و نقاشی برگزار میشود.
او با بیان این مطلب که جشنواره بر اساس چهار کتاب آموزش مهارتهای هفتگانه «کاراگاه کنجوکو» برگزار میشود، گفت: آموزش و تثبیت مهارتهای اجتماعی برای کودکان از طریق کار عملی، همچنین شناسایی و استعدادیابی کودکان، حمایت مادی و معنوی از کودکان مستعد و توانمند، چاپ و نشر آثار تولیدی کودکان از اهداف اصلی این جشنواره است.
جعفری ادامه داد: محتوای کتابهای کنجوکو توسط تیم متخصص از نویسندگان کودک و نوجوان و با نظارت اساتید دانشگاه تولید شده و شامل هفت مهارت اجتماعی از جمله سواد مالی، سواد ارتباطی، خلاقیت و نوآوری و... است.
او توضیح داد: شرکتکنندگان این جشنواره باید در گروه سنی ۸ تا ۱۲ سال باشند و اثر باید توسط شخص شرکتکننده نوشته یا نقاشی شده باشد. بدیهی است که اصالت اثر توسط کارشناسان و داوران مورد بررسی قرار میگیرد.
همچنین آثار ارسالی جشنواره باید با محوریت داستانهای چهار کتاب «کارآگاه کنجوکو» تولید شده باشد، بنابراین لازم است کتابهای «کارآگاه کنجوکو» از سایت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز یا از طریق سایتهای دانلود کتاب دریافت شود و شخصیتها و فضای کتابها در اثر حفظ شود.
در بخش داستاننویسی، کودک باید با شخصیتهای کتاب «کارآگاه کنجوکو» داستان تازهای بنویسد. داستان میتواند بین یک تا ۸ صفحه A ۴ با فونت B Nazanin و اندازه ۱۴ باشد و هر پنج شخصیت کتاب شامل «کارآگاه کنجوکو»، «شهاب»، «ستاره»، «شافتک» و «فرتی» در داستان تازه حضور داشته باشند.
اثر ارسالی نباید پیش از این در هیچ منبعی چاپ شده باشد و داستان در محیط word با مشخصات ذکر شده به همراه فرم ثبتنام و تصویر اسکنشدهی کارت ملی شرکتکننده از طریق پست الکترونیکی جشنواره به نشانی farzaneganfest@gmail.com به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.
در بخش نقاشی، کودک باید بخشی از یک داستان را از کتابهای «کارآگاه کنجوکو» انتخاب کرده و با استفاده از ۲ تا پنج شخصیت کتاب مضمونی نو را به تصویر بکشد.
تصویر نقاشی به صورت اسکن شده با وضوح ۳۰۰ و فرمت jpg به همراه فرم ثبت نام و اسکن کارت ملی شرکت کننده به نشانی مذکور ارسال شود.
طبق گاهشمار جشنواره، آخرین مهلت ارسال آثار ۳۰ آذر ۱۴۰۰ است و ۲۱ بهمن برگزیدگان معرفی میشوند. در هر رشته ۳ نفر به عنوان مقام اول تا سوم انتخاب میشوند و آثار برتر نیز در بهار ۱۴۰۱منتشر خواهد شد.
به نفر اول هر رشته، لوح تقدیر، انتشار اثر و مبلغ ۳۰میلیون ریال، نفر دوم هر رشته لوح تقدیر، انتشار اثر و مبلغ ۲۰میلیون ریال، نفر سوم هر رشته لوح تقدیر، انتشار اثر و مبلغ یک میلیون ریال و به نفرات چهارم تا دهم مبلغ پنج میلیون ریال جایزه اهداء میشود. انتشار آثار نفرات چهارم به بعد به صلاحدید هیأت داوری است.
انتهای پیام/