قیمت نفت خام برنت با ۲۶ سنت کاهش به ۸۳.۳۹ دلار رسید و نرخ نفت نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا نیز ۰.۳۳ سنت کاهش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت نفت خام که در چند روز متوالی اخیر تخت تأثیر جهش قیمت انرژی در اروپا و آسیا رشد کرده بود، در معاملات امروز، سه‌شنبه، افت کرد.

کارشناسان معتقدند پس از رشد هفتگی هفته قبل و ۴ روز رشد متوالی در معاملات روزانه، یک روز تنفس در روند رشد بازار‌ها امری طبیعی محسوب می‌شود.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، بنچ‌مارک جهانی قیمت نفت، تا ساعت ۷:۳۰ به وقت تهران، ۲۶ سنت یا ۰.۳ درصد افت کرد و به ۸۳.۳۹ دلار بازگشت.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا هم تا این لحظه با ۰.۳۳ سنت یا ۰.۴ درصد افت به ۸۰.۱۹ دلار بازگشت.

کریگ ارلم، تحلیل‌گر ارشد بازار در اوآندا می‌گوید: همچنان انرژی تخلیه نشده زیادی در روند رو به رشد نفت خام باقی مانده است و داده‌های اساسی بازار همه به شدت صعودی هستند. اگر در ادامه امسال قیمت نفت خام دوباره ۳ رقمی شود هیچکس تعجب نخواهد کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: قیمت نفت ، نفت خام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار