به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در میانه تنه نخل، مغز ترد و شیریرنگی وجود دارد که طعم شیرین و گس دارد و به آن "پنیر نخل" گفته میشود و بسیار مقوی و گرانقیمت است. پنیر نخل از جمله محصولات درخت خرما است که با طعم شیرین خود بسیار دلپذیر است.
به این محصول پر خاصیت به اصطلاح محلی غاپ میگویند با رنگ سفید، در همه فصلهای سال به دست میآید و در فصلهای پر بارش از طعم شیرین تری برخوردار است.
در این میان در شهرهایی که درخت خرما وجود دارد رسم بر این است تا اگر مهمان ویژهای دارند، پنیر خرمای آن را پیشکش او میکنند.
شهروند خبرنگار ما فیلمی از تهیه پنیر درخت خرما در هرمزگان برای ما ارسال کرده است که مشاهده میکنید.
منبع: شهروند خبرنگار - هرمزگان
بیشتر بخوانید:
گلایه یک شهروند از حجم کم پنیر لاکتیکی پگاه + فیلم
اگر تمایل دارید از اصول تصویربرداری خبری بیشتر بدانید اینجا را کلیک کنید
انتهای پیام/
هر وقت بخایم یه نخلی رو قطع کنیم میگیم میخایم خافیش کنیم
اینقدر طعمش عالی هست که هرچی بگم کمه
نام این محصول *طاره نخل* هم می گونید.
یعنی همون مغز انسان
اگه به هر طریق ضربه بخوره نخل ازبین میره
البته هر نخلی رو کُل در نمی آورن
کُل نخلی را در می اورند که از پاجوش (جُنگ )باشه ومثمر ثمر نباشه
باید نهال درخت از بین برود برای این محصول، علت گرانیش همین هست، خاصیتش هم از خرما کمتر هست.
کاش از خواصش هم مینوشتید
من این را دیده ام ،
بسیار کار ظالمانه ای است ،
یک درخت را کامل می برند ،
سر بریده می شود ،
برای ۱۰۰ گرم پنیر نما .
معمولاً درخت هایی که خیلی بلند هستن و دیگه قابل برداشت نیستن یا درختایی که ثمر خوبی نداره رو قطع میکنند و.....
البته تو شهر ما از پاجوش نخلی که مانع رشد نخل میشه رو استفاده میکنن که کوچیکه