به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان،کئی پته یا همان کدو حلوایی پخته به زبان مازندرانی یکی خوشمزهترین خوراکهای خطهی سرسبز شمال است که در مواقع فصل سرما و هم چنین در نذریها استفاده میشود. طبخ کدو حلوایی نذری در استان مازندران بسیار مرسوم است. ساکنان روستای متی کلا واقع در شهرستان بابا استان مازندران در شب شهادت امام رضا (ع) به توزیع این نذری در بین مردم پرداختند.
شهروند خبرنگار ما فیلمی ارسال کرده که در ادامه مشاهده میکنید:
منبع: امیر صالحیان- روستای متی کلا
بیشتر بخوانید:
پخت حلیم نذری در آخرین روزهای ماه صفر + فیلم
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/