به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، شهریار پاکباز رئیس شبکه دامپزشکی قصرشیرین گفت : بر اساس این طرح تمامی دامهای سنگین شامل گاو و گوساله و دامهای سبک و بالغ شهرستان علیه بیماری بروسلوز دامی (تب مالت) مایه کوبی میشوند.
او گفت : تب مالت یا بروسلوز از جمله بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام است که براثر مصرف فرآوردههای دامی غیرپاستوریزه و یا تماس با ترشحات دامی به انسان منتقل میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی قصرشیرین از جمله علایم این بیماری در انسان را همراه با تب، درد مفاصل، تعریق شدید، خستگی، سردرد و لرز ذکر کرد و افزود: علایم این بیماری در دام معمولا با تب و سقط جنین همراه بوده و راه تشخیص آن خوگیری و آزمایش از دام آلوده است.
پاکباز از سمپاشی اماکن دامی و بدن دام دامهایی که پروانه بهداشتی دام داشته باشند در تمامی روستاهای شهرستان قصرشیرین خبر داد.
رئیس شبکه دامپزشکی قصرشیرین گفت: برای واکسیناسیون دامها اکیپهای دامپزشکی به روستاها مراجعه میکنند و واکسیناسیون دامها نیز به صورت رایگان انجام میشود.
پاکباز ادامه داد: رصد و پایش ماهیان گرمابی نیز تحت نظارت دامپزشکی است و از این رو تمامی رصد استخرهای پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان به منظور مقابله با بیماریهای خاص در دستور کار قرار دارد.
فرماندار کنگاور از راه اندازی مرکز درمان ناباروری در این شهرستان برای اولین بار در بین شهرستانهای استان خبر داد.
فرزاد الماسی افزود: با پیگیریها و برگزاری جلسات با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان، مقرر شد مرکز نازایی سطح۲ در بیمارستان شهید چمران کنگاور راهاندازی شود.
او افزود: این مرکز به منظور اجرای سیاستهای جمعیتی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب راه اندازی خواهد شد.
او با اشاره به پایین بودن رشد نگران کننده جمعیت در کشور گفت: ناباروری یک بیماری محسوب میشود و از نظر روحی و روانی بر زوجین تاثیر میگذارد و موجب از هم پاشیدگی کانون گرم خانواده میشود.
فرماندار کنگاور افزود: ایجاد مرکز درمان ناباروری سطح ۲ در این شهرستان یک گام مهم با هدف فرزندآوری بیماران نابارور است.
او ادامه داد: با ایجاد این مرکز از مراجعه بیماران به شهرهای دیگر و هزینههای گزاف ایاب و ذهاب جلوگیری میشود.
فرماندار سرپلذهاب گفت: ۴۸۰ میلیارد ریال برای روکش آسفالت و بهسازی راههای اصلی و فرعی روستایی، حفر سه حلقه چاه آب آشامیدنی در روستاهای بخش مرکزی و ساماندهی وضعیت آب روستایی و ساماندهی مشکلات دفع فاضلاب چهار شهرک الحاقی به شهر اختصاص یافت.
نورالدین فرزادی پور افزود: اجرای این پروژهها از مطالبههای اصلی و مهم مردم است.
او افزود: اجرای این طرحها باعث افزایش سطح رضایتمندی مردم و توسعه روستاها و حل مشکلات مردم میشود و جلسه امروز برای هماهنگی بین دستگاههای استانی و شهرستانی در جهت رفع مشکلات شهرستان برگزار شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور از تجهیز بیمارستان شهید چمران کنگاور به دستگاه پیشرفته سی تی اسکن خبر داد.
حسین امیری افزود: در پی خرید یک دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس برای بیمارستان شهید چمران کنگاور، یک دستگاه پیشرفته انژکتور دوال سی تی اسکن نیز به ارزش ۱۲ میلیارد ریال خریداری شد.
او افزود: دستگاه سرنگ تزریق ماده حاجب ساخت ژاپن بوده و به منظور ارتقای خدمات تشخیصی و استفاده از تمامی ظرفیتهای دستگاه سی تی اسکن برای بیمارستان شهید چمران کنگاور خریداری شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور ادامه داد: با تکمیل و بهره برداری از دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شهید چمران دیگر نیازی به مراجعه شهروندان کنگاوری به شهرهای اطراف برای استفاده از تجهیزات مدرن نیست.
امیری ادامه داد: تا قبل از تکمیل و بهره برداری از دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شهید چمران، شهروندان محترم برای برخورداری از اینگونه خدمات به مرکز استان کرمانشاه یا استانهای مجاور مراجعه میکردند که تجهیزات جدید پاسخگوی نیاز درمانی شهروندان کنگاوری است.
او با بیان اینکه با استفاده از دستگاه انژکتور دوال امکان انجام سی تی اسکن با کنتراست بالا برای بیماران فراهم میشود، گفت: انژکتور وسیله تزریق کننده ماده حاجب در رادیولوژی است که برای به دست آوردن تصاویر مناسب به کار میرود که در اکثر مراکز درمانی شهرهای بزرگ و بیمارستانهای مجهز کشور از آن استفاده میشود .
انتهای پیام/د