به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،هم اکنون در تمامی مدارس روستایی و عشایری سیستان و بلوچستان که جمعیت کمتر از۵۰ نفر را دارد آموزشها به صورت حضوری است.
پس از واکسینه شده دانشآموزان از نیمه آبان ماه آموزش دانش آموزان به صورت حضوری خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان افزود: طی یک هفته گذشته ۲۳ درصد از دانشآموزان متوسطه اول و دوم استان واکسینه شده است، پیشبینی میکنیم در هفته آینده شرایط بسیار بهتری را داشته باشیم.
حمیدرضا رخشانی ادامه داد: ۸۵ درصد از همکاران ما دوز اول واکسن کرونا و بیش از ۵۰ درصد نیز هر دو دوز واکسن خود را دریافت کردند.
وی بیان کرد: از نیمه آبان ماه فعالیت تمامی مدارس به صورت حضوری و با رعایت تمامی دستورالعملهای بهداشتی خواهد بود، در برنامه شاد بیش از ۳۰۰ گروه در رابطه با انجام واکسیناسیون فعالیت دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان گفت: فعالیت غیر حضوری مدارس علاوه بر افت آموزشی و بازماندگان پنهان تحصیلی، مشکلاتی از جمله چاقی و... را به وجود میآورد.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: در پسا کرونا یا دوران زندگی با کرونا بایستی با توانمند سازی جامعه، بهبود و افزایش کیفیت زندگی مردم را شاهد باشیم
حسین مسگرانی افزود: رسانهها نقش بسیار مهم و تاثیر گذاری در فرهنگ سازی و اطلاع رسانی برای مهار کرونا دارند، رسانهها با اطلاع رسانی دقیق و درج مطالب آموزشی میتوانند در ارتقای دانش مردم نقش موثری داشته باشد.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: فضای تبلیغات محیطی میتواندکمک بسیار موثری را در حوزه اطلاع رسانی و آموزش داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز اظهار کرد: هم اکنون ۱۷۷ بیمار که دارای مشکلات تنفسی هستند در بیمارستانهای سطح استان بستری میباشند که از این تعداد ۵۸ نفر طبق آزمایشات صورت گرفته مبتلا به کووید ۱۹ هستند.
دکتر سید محمد هاشمی شهری افزود: در شبانه روز گذشته هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا در استان نداشته ایم و تعداد فوت شدگان در عدد ۲۵۴۰ نفر ثابت ماند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تاکنون بیش از یک میلیون دوز واکسن کرونا در سطح استان سیستان و بلوچستان تزریق شده است، ۴۳ درصد افراد دوز اول و ۲۰ درصد هر دو دوز خود را دریافت کردند، بیش از ۷۰ درصد جامعه باید واکسینه شوند تا ایمنی نسبی بوجود آید.
دکتر سید محمد هاشمی شهری افزود: بالغ بر دو سوم بیمارانی که فوت شده اند واکسن نزده اند یا فقط یک دوز واکسن را تزریق نموده اند، کرونا تمام ابعاد زندگی جوامع بشری را تحت تاثیر قرار داده است، برخی از این تاثیرات مثبت و منفی است که حتی پس از پایان همه گیری کرونا ادامه خواهد داشت.
وی بیان کرد: در سیستان و بلوچستان این همه گیری باعث شد توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی را شاهد باشیم، در پیک سوم کرونا هیچگونه مشکلی بابت دارو و تجهیزات نداشتیم، در زمان کمبود کشوری سرم، به استانهای دیگر که با کمبود سرم روبرو بودند کمک شد.
دکتر سید محمد هاشمی شهری افزود: ا اجرای گام پنجم طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و راه اندازی مراکز واکسیناسیون توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شاهد تسریع روند واکسیناسیون در سطح استان بودیم، از ۱۱ مرکز واکسیناسیون شهر زاهدان ۳ مرکز را سپاه پاسداران راه اندازی کرده و در شهرهای جنوبی استان نیز تقریبا نصف مراکز را سپاه راه اندازی کرده است.
انتهای پیام/ع