
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، پیمان ترکمانه مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه گفت : در ۶ ماهه ابتدایی امسال در استان کرمانشاه بیش از سه میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان صدقه جمعآوری شده است.
او با اشاره به جمع آوری ۲ میلیارد و ۷۲۵ میلیون تومانی صدقه در ۶ ماهه ابتدایی سال ۹۹، گفت : جمع آوری صدقات در امسال رشد ۲۶ درصدی داشته است.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه افزود: این میزان صدقه از صندوق خانگی، صندوقهای متوسط و بزرگ تعبیه شده در سازمانها، شرکتها و معابر و روشهای الکترونیکی جمع آوری شده است.
ترکمانه با بیان اینکه هم اکنون ۱۱۳ هزار صندوق صدقات در استان کرمانشاه تعبیه شده، افزود: ۱۰۹ هزار از این صندوقهای صدقات خانگی هستند که بیشترین صدقات مردمی از همین صندوقهای کوچک خانگی جمع آوری شده است.
او با اشاره به روشهای پرداخت الکترونیک پرداخت صدقه، گفت: مردم میتوانند صدقات خود را از طریق کد دستوری #۰۸۳*۸۸۷۷* و یا از راه دستگاه خودپرداز و پوز و کدهای کیو آر پرداخت کنند .
انتهای پیام/د