زمانی گفت:باسنجش کیفیت ازنمونه‌ نان های بربری،لواش،سنگک وتافتون درکشور نمره کیفیت ۸۵/۷ برای این نان‌ها در زنجان ثبت شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، زمانی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: انواع نان‌های سنتی تولید شده در مردادماه امسال نمره کیفی ۸۵/۷ را به دست آوردند تا روند ثبات کیفیت در طول یک سال ادامه داشته باشد.

او افزود: با سنجش کیفیت از نمونه‌های کشوری در ۴ نوع نان سنتی بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت ۸۵/۷ برای این نوع نان‌ها ثبت شده که در درجه‌بندی، نمره خوب قرار گرفته است.

زمانی ادامه داد: در این ارزیابی ۹۸۳ نمونه ۴ نوع نان بر اساس پراکنش جغرافیایی و در ۳۱ استان کشور انتخاب و سپس آزمایش شدند که از این تعداد ۱۴۶ نان سنگک، ۱۷۹ نان بربری، ۳۴۶ نان تافتون و ۳۱۲ نان لواش است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: بر این اساس در سنجش کیفیت انواع نان سنتی، میانگین کیفیت ۴ نوع نان در استان زنجان نسبت به سایر استان‌ها مطلوب‌تر اعلام شده است.

او افزود:  ارزیابی نان‌های سنتی به صورت ماهانه و مطابق استاندارد انجام شده و ۲ هزار و ۶۲۸  نان‌ سنتی، از ۶۰ تا ۱۰۰ درجه بندی می‌شوند.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.