به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، پیمان عین القضاتی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اراک گفت: نرم افزار تخصصی طرح محله من همزمان با هفته اراک به صورت آزمایشی در یک محله اراک اجرا و سپس به مرور زمان در محلههای دیگر اراک تعمیم داده میشود.
عین القضاتی افزود: فرق نرم افزار تخصصی محله من با سامانه ۱۳۷ شکایات مردمی شهرداری اراک در این است که این نرمافزار شش حوزه مباحث فرهنگی و اجتماعی، حوزه فضای سبز، پسماند، خدمات شهری، مشکلات عمرانی و غیره محلات را گزارش گرفته و برای رفع آن اقدام میشود ولی در سامانه ۱۳۷ فقط مشکلات مردم در حوزه عمرانی و خدمات شهری مورد بررسی قرار میگیرد.
او ادامه داد: در طرح محله من محوریت محلهها و مساجد هستند که هیأت امنای هر محله مشکلات و نظام مسائل هر محله را در قالب نرم افزار تخصصی گزارش میدهند که این مشکلات و مسائل توسط مدیریت شهری رصد و در اولین فرصت به آن رسیدگی و رفع میشود.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اراک با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر احصا مشکلات و کاهش آسیبهای اجتماعی تصریح کرد: هر چند در سال گذشته بحث محله محوری و تخصیص اعتبار بر اساس محلهها در مدیریت شهری کلانشهر اراک مد نظر قرار گرفت ولی این امر تاکنون محقق نشده است به همین دلیل کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای ششم اراک با توجه به شعار شورای ششم اراک مبنی بر تحقق عدالت شهری، رصد نظام و مسائل کلانشهر اراک به صورت محله محور را در دستور کار خود قرار داد.
بر اساس تقسیم بندی مناطق شهری طبق بخشنامه وزارت کشور، مناطق شهری به بلوکهای با جمعیت بالای ۱۰ هزار نفری تقسیم میشوند که بر اساس این بخشنامه کلانشهر اراک به ۵۵ محله محور تقسیم شده است.
انتهای پیام / م