با وجود گذشت ۴ ترم متوالی از مجازی شدن آموزش ها، هم اکنون مسئولان وزارت علوم در حال برنامه ریزی برای حضوری شدن کلاس‌ها هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  حدود ۴ ترمی از آموزش‌های مجازی می‌گذرد و دانشگاه‌ها همواره تلاش خود را در بهتر برگزار کردن آن‌ها کرده اند.

با وجود اینکه خیلی از دانشجویان و استادان نسبت به نحوه آموزش‌های مجازی و اختلالات موجود در آن‌ها گلایه‌مند بوده اند، اما چاره‌ای جز ادامه دادن این نوع از آموزش‌ها وجود ندارد.

جامعه دانشگاهی معتقد است که آموزش‌های مجازی می‌توانند بخشی از دروس را پوشش دهند، اما نه اینکه تمامی مباحث تدریس شده واحد‌های آموزشی به شیوه غیر الکترونیکی باشند.

وزارت خانه‌های علوم و بهداشت در تلاش هستند تا برای رهایی از چالش‌های آموزش مجازی مانند: قطعی اینترنت، قطعی برق، اختلال در سامانه و ... هر چه سریع‌تر واکسیناسیون جامعه دانشگاهی را به اتمام برسانند تا دانشجویان همانند ترم‌های قبل از کرونا مجدد پشت صندلی‌های دانشگاه و آموزش‌های چهره به چهره با یک دیگر باشند.

آموزش های حضوری بعد از تزریق دو دوز واکسن کرونا

علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری زمان برگزاری کلاس‌های حضوری را بعد از تزریق دو دوز واکسن دانشجویان اعلام کرد و گفت: دانشگاه‌ها احتمالا اواسط یا اواخر ترم جاری بازگشایی می‌شوند.

او درباره زمان بازگشایی دانشگاه‌ها اظهار کرد: بازگشایی دانشگاه‌ها در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تابع سیاست کلی ستاد ملی مبارزه با کروناست و برای عملیاتی شدن آمورش حضوری، تابع این است که واکسیناسیون دو دوز دانشجویان، هیئت علمی و کارکنان به صورت کامل انجام شود.

خاکی تصریح کرد: در حال حاضر واکسیناسیون دو دوز اکثر قریب به اتفاق اعضای هیئت علمی و کارکنان انجام شده، زیرا دانشگاه‌ها واکسیناسیون را از مرداد شروع کرده‌اند، در حالی که واکسیناسیون دانشجویان هنوز تکمیل نشده و تا زمانی که دوز دوم واکسیناسیون تکمیل نشود بازگشایی کلاس‌ها به صورت حضوری فعلا در دستور کار نیست و همان آموزش الکترونیکی را خواهیم داشت.

او در پاسخ به این سوال که شروع حضوری کلاس‌ها از آبان یا آذر چقدر محتمل است؟ گفت: این موضوع برای شرایط خاصی است، به عنوان مثال برخی دانشگاه‌ها یا موسسه‌های آموزش عالی عمدتا از دانشجویان بومی تشکیل شده که هم کارگاه و آزمایشگاه دارند و هم نیازی به خدماتی مثل خوابگاه و سلف سرویس ندارند که بخواهد مشکل ایجاد شود، در این حالت می‌توانند با تصویب ستاد کرونا در آن منطقه، کلاس حضوری برگزار کنند.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اگر قرار باشد همین رویه نیز محقق شود احتمالا برای اواسط و اواخر ترم است و در کل قاعده کلی آموزش الکترونیکی است.

او در واکنش به مدیریت دانشجویانی که قرار است با آموزش حضوری از شهر‌های مختلف به تهران بیایند، گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه‌هایی که بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد دانشجویانشان غیربومی هستند، مسئله سکونت در خوابگاه‌ها و بحث خدمات رفاهی است.

خاکی صدیق اشاره کرد: طبیعتا با توجه به شرایط شکننده‌ای که بیماری کرونا و شیوع آن در کشور دارد، اینکه بتوانیم به صورت صددرصد همه دانشجویان را به دانشگاه بیاوریم و به آن‌ها آموزش حضوری بدهیم فعلا کمی بعید است، لذا این اقدام به صورت برنامه ریزی شده توسط دانشگاه‌ها انجام خواهد شد.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: دانشگاه‌ها شرایط متفاوتی دارند، زیرا امکانات خوابگاهی، امکانات غذاخوری و رفاهی آن‌ها با هم فرق می‌کند. در دانشگاه‌ها درصد دانشجویان بومی و غیربومی، ترکیب دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری با هم متفاوت است، از این رو کلاس‌ها با جمعیت بیشتر و کمتر مواجه است، به همین علت نیازمند برنامه ریزی در داخل خود دانشگاه‌ها برای این موضوع هستیم.

او اضافه کرد: برنامه‌ریزی از جهت اینکه با چه کلاسی، آموزش حضوری شروع شود و چند درصد از دانشجویان را می‌توان برای آموزش حضوری پوشش داد، در هر دانشگاهی متفاوت است. نکته کلیدی این برنامه ریزی‌ها حفظ سلامت دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه‌هاست.

خاکی صدیق در پاسخ به این سوال که حدود ۱۷ ماه از شیوع کرونا می‌گذرد، در این مدت دانشجویان کاردانی و کارشناسی ارشد که دو سال دوره آموزشی دارند، چه میزان آموزش مطلوب را کسب کردند؟ گفت: تا کنون که آموزش‌ها الکترونیکی بوده، ولی کلاس حضوری برای برخی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها به صورت محدود در برخی از دانشگاه‌ها برگزار شده است.

معاون وزیر علوم گفت: در تابستان ۱۳۹۹ یک سری دوره‌های حضوری برای کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها داشتیم و دانشجویان کاردانی اگر کارگاه یا آزمایشگاه داشته باشند، ممکن است این دوره‌ها را حضوری شرکت کرده باشند، اما برای درس‌های نظری کلاس حضوری نداشتیم و به صورت الکترونیکی آموزش دیدند. قطعا این یک مشکل بوده و به این موضوع اذعان می‌کنیم، ولی نمی‌توانستیم بگوییم دانشجویان کاردانی با وجود شرایط کرونا در دانشگاه حضور یابند.

او توضیح داد: طبق برنامه ریزی که هر دانشگاه دارد؛ دانشجویان کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۸ که دانشگاه‌ها را ندیدند و همین طور دانشجویان کاردانی در اولویت حضور خواهند بود. واقعا راه دومی وجود نداشته مگر این که بگوییم علی رغم تمام مخاطرات حضور، دانشجویان کاردانی حتما حضور پیدا می‌کردند که این سیاست وزارت علوم نبود.

آموزش حضوری از چه زمانی برای دانشجویان محقق می‌شود؟ / حفظ سلامت دانشجویان؛ اولویت اصلی آموزش عالی

باید انتظار افت تحصیلی دانشجویان را در دوران کرونا داشته باشیم

خاکی صدیق در پاسخ به این سوال که آیا گزارش افت تحصیلی از دانشجویان کاردانی و کارشناسی ارشد ورودی ۹۸ دارید؟ گفت: وقتی آموزش مجازی جایگزین آموزش حضوری می‌شود، در حالی که زیرساخت‌ها به صورت کامل آماده نیست، باید انتظار افت را داشته باشید و قطعا این افت تحصیلی وجود دارد.

معاون آموزشی وزارت علوم تاکید کرد: در کشور ما و سایر کشور‌های دنیا حتی در بهترین دانشگاه‌های جهان به این خاطر افت آموزش وجود داشته است، کسی نمی‌تواند این را کتمان کند و یک امر بدیهی است که راه حلش اصلا راه حل ساده‌ای نیست. وقتی سلامت دانشجویان و استادان از اولویت برخوردار است طبیعتا این خط قرمز هم برای آموزش حضوری وجود خواهد داشت، لذا باید درصدی از افت در آموزش را بپذیریم.

خاکی صدیق گفت: کاری که در ستاد وزارت علوم انجام شده، این است که ما در سه نوبت ارزیابی و نظرسنجی راجع به آموزش الکترونیکی از دانشجویان و استادان را داشتیم. ارزیابی‌های کلان ما نشان می‌دهد وضعیت آموزش الکترونیکی در سطح کشور به صورت کلی رشد مثبت داشته است.

او درباره آمار ارزیابی آموزش مجازی گفت: رضایتمندی از آموزش الکترونیکی در بهار ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۰ خیلی با هم متفاوت بود، به این دلیل که همه دانشگاه‌ها در سال ۱۴۰۰ زیرساخت‌های نسبتا قابل قبولی داشتند. همچنین اعضای هیئت علمی با ابزار‌های آموزشی آشنا شده و کارشناس‌های خوبی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تربیت شدند.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: طبیعتا تا آموزش مطلوب خیلی فاصله داریم، ما زمان زیادی برای این که روی آموزش الکترونیکی کار کنیم نداشتیم، اما این نقیصه در سال‌های آینده برطرف خواهد شد. اگر آموزش الکترونیکی در کنار آموزش حضوری داشته باشیم و تقویتش کنیم، ترم به ترم بر کیفیت آموزش الکترونیکی افزوده می‌شود.

آموزش حضوری از چه زمانی برای دانشجویان محقق می‌شود؟ / حفظ سلامت دانشجویان؛ اولویت اصلی آموزش عالی

رشته‌های علوم انسانی نباید به صورت مجازی آموزش داده شوند

رضا مهدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رضایت جامعه دانشگاهی از آموزش‌های مجازی اظهار کرد: دو الی سه دهه‌ای می‌شود که برخی از دانشگاه‌ها در دنیا به ارائه آموزش‌های مجازی می‌پردازند.

او افزود: رسالت اولیه دانشگاه پیام نور آموزش‌های مجازی و در نهایت امتحانات پایان ترم بود، اما حضوری بودن آموزش‌ها بولد کرد. ادامه یافتن آموزش‌های مجازی حتی در دوران پسا کرونا بستگی به رسالت هر دانشگاه و تعریف آموزش از همان دانشگاه دارد.

مهدی تصریح کرد: تمامی مطالب برخی از دانشگاه‌ها ممکن است به صورت غیر حضوری ادامه پیدا کند، ولی یکی از بهترین تجربه‌های خوب دنیا این بوده که به سمت آموزش‌های ترکیبی یعنی حضوری و مجازی سوق پیدا کند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: آموزش‌های مجازی باعث کاهش هزینه دانشگاه، هزینه دانشجو و هزینه استادان می‌شود و به اینصورت جامعه دانشگاهی می‌تواند در هر زمان و مکانی که تمایل داشت در جلسات و کلاس‌های دانشگاهی شرکت کند.

مهدی گفت: بخشی از دروس مانند: کارگاه ها، صنایع دستی، کارگاه‌ها و آزمایش‌ها نیازمند حضور دانشجو در سر کلاس درس بوده و مجازی بودن آن‌ها اهمیت ندارد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اضافه کرد: بخشی از مطالب دروس علوم انسانی باید حتما حضوری برگزار شوند؛ چرا که مجازی بودن آن‌ها امکان پذیر نیست و دانشجویان و استادان باید حتما به صورت چهره به چهره و حضوری و چالشی برای درک مطالب بیشتر با یک دیگر تمایل داشته باشند.

مهدی بیان کرد: آموزش‌های مجازی در رشته‌های علوم انسانی فرصت مباحث چالشی را از استادان و دانشجویان می‌گیرد؛ بنابراین آموزش‌های ترکیبی یعنی حضوری و مجازی در این زمینه الزامی است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور افزود: آموزش‌های آنلاین و آفلاین و معرفی کتاب‌ها و جزوه‌ها هم برای شناخت بیشتر استادان و دانشجویان از مباحث کتاب امری لازم و ضروری است. مجازی تنها یک شکل نبوده و با روش‌های گوناگون و نوین می‌توان آموزش دانشجویان را ارتقا داد.

مهدی اضافه کرد: تجربه دنیا نشان می‌دهد که دانشگاه‌ها و مدارس بخشی از مطالب دروس خود را باید به صورت حضوری، آموزشی و ترکیبی برگزار کنند و درصد هرکدام از آن‌ها برای نوع آموزش‌های ارائه شده باید از سوی مدیران آموزشی تعیین شود.

آموزش حضوری از چه زمانی برای دانشجویان محقق می‌شود؟ / حفظ سلامت دانشجویان؛ اولویت اصلی آموزش عالی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور افزود: مرکز IT دانشگاه ما بیش از ۳۰ آزمایشگاه مجازی راه اندازی کرده که این روش کمک زیادی به پیشبرد دروس عملی می‌کند، اما در هر صورت برگزاری کلاس‌های حضوری در اولویت دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

مهدی تصریح کرد: اگر استادان ترجیح دهند که دانشجویان نیازمند حضور در کلاس‌ها هستند، باید زمینه حضور آن‌ها در کلاس‌های درس فراهم شوند.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۵ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
لطفا حداقل تا پایان نیم سال اول محازی برگزاربشه تا اوضاع بیماری قابل کنترل بیشتری بشه.‌از طرفی برای کسانی که با اتوبوس ومترو بی ار تی به مدرسه ودانشگاه میرن فرقی نمیکنه چون مطمینا تغییری در تعداد وسایل عمومی ومهتر از همه بهداشت این وسایل ایجادنمیشه وازدحام وعدم تهویه وعدم بهداشت در این اینگونه وسایل قاتل جان جوانان ونوجوانان خواهد بود..‌‌
Iran (Islamic Republic of)
...
۰۰:۲۲ ۱۶ مهر ۱۴۰۰
خدایی همتون همه جا میرین یه دانشگاه نمیتونین برین؟؟؟دانشکاه کرونا هست مسافرت شمال کرونا نیست؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
حمیده
۱۴:۲۴ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
چه گیری دادن این خبرنگارا... هی میرن می‌پرسند کی حضوری میشه؟ ولمون کنید فعلا دیگه.. ما مجازی راحتیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۰ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
شاید با مافیا همدست باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۵ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
آموزش محازی برا بچه دبستانی سخته نه دانشگاه مگه جون بچه هامون را از سر آب آوردیم که بفرستیم
Iran (Islamic Republic of)
mohamad
۰۸:۱۰ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
کلاسهای کدوم دانشگاهی استاندارد هست برای دانشگاه هایی که امورشون براساس شهریه میگذره نمیتونن کلاسهایی با تعداد محدود برگزار کنن وقتی که امارهای فوتی اعلام شده شما بالا هست عقلانی نیست که کلاسها حضوری باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۶ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
مجازی خوب نیست. استادا برای این که بچه ها تقلب نکنند زمان کم می دهند و سامانه آزمون ها خیلی بد بود جوابات فرستاده نمیشد. من اینقدر زجر کشیدم آخر درس رو افتادم. اگه مجازی باشه من نمیتونم دوباره اون درس رو بگیرم. دوباره بیفتم؟! ترجیح میدم حضوری باشه قشنگ برم سر کلاس امتحان بدم. نیم نمره نیم نمره،۱۰ نمره پرید. توی میان ترم نتونستم یه سوال جواب بدم چون میزدی سوال بعدی دیگه نمیتونستی برگردی عقب. بعضی از بدی هایی مجازی بودن قابل جبران نیست.
باید حضوری باشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۴ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
امسال هم دانشگاه ومدارس باید مجازی باشه هنوز که نتونستن کرونا را کنترل کنند
Iran (Islamic Republic of)
طرفدار باران کوثری از بهمن ۹۹ برای همیشه و تا ابد
۲۲:۰۵ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
دقیقا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۵ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
امریکا الان مدارسش حضوریه. ولی من پسر داییم اونجا خست و اونا از مریسمس پارسال شروع به واکسن زدن دانش اموزا کردن. اونوقت اینجا 27 شهریور و چهار روز مانده به بازگشایی تازه اعلام کردن تر کی دلش خواست میتونه واکسن بزنه. منظورم اینه که با اموزش حضوری مخالف نیستم ولی باید سلامت دانش اموزان ماملا رعایت بشه. باید اگه هم حضوری شد از نوبت دوم بشه. موافقید؟
United States of America
ناشناس
۲۲:۳۳ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
سلام متاسفانه معلوم نیست مسولان دانشگاهی به چه بیماری کرونا مبتلا شده اند هردم یک حرف می زنند مگر این امار بالای 11 هزرا نفر مبتلا و یا فوت بالای 220 نفر در کشور را نمی بینند والله جوانان بیچاره دم دمی مزاج کردید یا حصوری کنید یا مجازی بس کنید هر تز خواب بلند می شوند یک حرف می زند. باتوجه به اینکه این کلاسها مجازی بوده و..تا اخرابان هم ثبت نام از دانسجویان جدید ادامه دارد پس کلاس وامتحان این ترم باید مجازی باشد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۰ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
دراین شرایط تا واکسن همه دانشجوها باید مجازی باشه ،من کارمندم صبح تا ساعت ۲سرکارم کجا وقت میکنم برم دانشگاه تازه دانشگاه برم شب روز در محیط،پر خطرم،اگه دانشگاه باز شه من انصراف میدم،
Iran (Islamic Republic of)
ویهان
۱۸:۴۸ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
سلام خدایی مسئولین حاضرند بچه های خودشون رو بفرستن این شهر اون شهر سر کلاس دانشگاه،مگه میشه حضوری بشه،با این روزی ۲۰۰ نفر فوتی،تازه کلاسهای مجازی داره جا میفته،من به عنوان دانشجوی ارشد میگم،خیلی کیفیت کلاسها عالیه،همه شو شرکت میکنم،با دقت نت برمیدارم ودوباره میتوم گوش کنم،کیفیت تدریس ها ویادگیری کی میگه پائینه؟؟!
Germany
ناشناس
۱۸:۲۱ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
سلام من کاملا مخالف حضوری شدن هستم شما حساب کنید دانشجو ازهمه ی شهرها میان مگه میشه جونها دور همی نداشته باشن خواهشا وضعیت واز این بدتر نکنید تصمیم درست و بجا بگیر نزارید یه خانواده داغ اولاد و ببینه خواهشمندم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۵ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
آموزش مجازی اونقدرها هم بد نیست، راحت و در آرامش و سر فرصت درس را گوش دادن بده؟
Iran (Islamic Republic of)
ایمان رستمی
۰۰:۲۹ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
خیلیم خوبه ولی برای درستی عمومی اینطور نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۸ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
چرا شما با آموزش مجازی مشکل دارید؟
مگه آموزش مجازی چه مشکلی داره که گیر دادید به آموزش حضوری و...
من چند سال پیش کاردانی رو حضوری خوندم هیچ کیفیتی نداشت ولی در آموزش مجازی بهتر متوجه میشم چون در کلاس حضوری حواسمان به همه جا هست به غیر از کلاس درس و به خاطر مشغله زیاد غیبت زیاد داشتیم ولی در کلاس های آنلاین یا غیر حضوری تمام کلاس هاش رو شرکت می کنم و تمام حواسم به کلاسه و بهتر متوجه میشم و........
اصلا کلاس های غیرحضوری هم برای دانشگاه و هم استادان و هم دانشجویان شاغل و متاهل و راه دور و همچنین اونهایی که سن بالایی دارند و میخوان ادامه تحصیل بدن ولی حوصله سر کلاس حضوری رو ندارن خیلی خوبه و..‌......
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۳:۵۳ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
لطفا ثبت کنید.به نظر من دانشگاه ها فقط باید برای دروس عملی وآزمایشگاهی بازگشایی بشن. همه هم دانشگاه شهر خودشون مهمان بشن ودروس عملی تو شهر خودشون بگذرونن ودروس غیر عملی همچنان آنلاین باشن.به وضعیت حمل ونقل عمومی رسیدگی بشه چون دانشگاه مدرسه نیست که دم خونه باشه.دانشجو حتی اگر بومی هم باشه بالاخره باید مسافتی با وسیله نقلیه عمومی جابه جا بشه.همه ماشین شخصی ندارند.هرروز هم نمی شه تاکسی شخصی گرفت.واگن های مترو وتعداد بیارتی ها بیشتر بشه.به تهویه مترو توجه کنید.خواهش می کنم با تصمیماتتون دوباره خانواده ای داغدار نکنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
بنده به عنوان یک استاد دانشگاه دولتی عرض میکنم که اموزش مجازی برای کشور ایران سودمند هست. 1.کاهش الودگی هوا 2.عدم تردد وسایل شخصی و نظارت بیشتر بر ترافیک توسط پلیس 3.قربال شدن دانش اموزان زرنگ از تنبل ها 4. افزایش بلوغ فکری در بستر خانواده 5. نظم بیشتر در کارها 6.تحقق اموزش الکترونیک پایدار 7.حفظ سلامت جامعه و کنترل بیماری های واگیر مانند انفولانزا 8.تحقق حقوق معلمان از طریق پیگیری ویدیوهای مربوط به اموزش و سطح بندی اساتید 9.رضایتمندی دانشجویان و اولیا و اساتید 10.دانشجو قابلیت مرور کلاس را خواهد داشت درمقابل اموزش حضوری 11.کاهش برق دانشگاه ها و کاهش فشار به شبکه گاز و برق 12. ارتباطات جمعی مفید که قبلا شاهد نبودیم 13.کاهش تولیدات مواد مخدر به دلیل کاهش سطح تقاضا به دلیل عدم تردد دانشجویان در مترو و اماکن عمومی 14. سایرمواردی بقیه می دانند و ما نمی دانیم.
البته اینترنت هم باید باشد که زیرساخت زحمت ان را کشیده و مشکلی هم نیست.
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۳:۳۱ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
بله این خیلی خوبه ولی یه سری واحد ها عملی هستن وباید آزمایشگاه ها برگزار بشه.اینترنت هم باید زیرساختش فراهم بشه نه اینترنت الان که یه دفعه وسط کلاس قطع می شی.به نظرم اول باید کرونا تلفات بیاد پایین وهمه اجبارا واکسن بزنن.بعد کلاسهای عملی تشکیل بشه وهمه دانشجوها مهمان بشن به دانشگاه شهر خودشون و واحدهای عملی در شهر خودشون پاس کنن.سوم اینکه یه فکری به حال وسایل نقلیه بشه. واگن مترو زیاد شه تهویه درست وحسابی.مشکل فقط خوابگاه نیست بدبختی رفت وآمد دانشجوهای بومی هم خطرناکه.
Iran (Islamic Republic of)
حسین حاجبی
۲۰:۴۲ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
دقیقا،خعلی خوب فرمودید،فقط یه اشکال اینه که کیفت آموزش های مجازی راارتقا بدهند واقعا خعلی سطحش پایینه ازلحاظ نت،سایت،صدا وتصویرودیگرمشکلات
Germany
شناس
۲۳:۵۸ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
استاد محترم غربال ن قربال.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۹ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
اگر اینطوریه پس شما همه نیازی نیست برید دانشگاه کار کنید
لطفا از فردا صب برید سر چارراه بیل و کلنگ دست نازتون بگیرید منتظر نیسان آب اوستا باشید برای پروژه بعدی
دانشجوهای نابغه هم! با فیلم های قبلی اساتید آموزش میبینن نیازی به حضور فیزیکی و پرداخت حقوق مفت دولتی به شما کصکشا نیست
هر چند با آموزش حضوری هم دانشگاه خاصیتی برای مردم نداشتن و ندارن و نخوان داشتن
دانشگاه دکونی برای چاپیدن جیب ملت است
شبیه حوزه آخونده هاست با قیافه مدرنیته
جرات دارید این رو منتشر کنید دیوثای yjc
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۴ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
برو بابا تو دیگه چی میگی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
اگه قرار باشه دانشگاهی باز بشه باید از ترم اینده باشه حتما نه وسط این ترم ک
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۳:۱۳ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
دیروز بنا به ضرورت مجبور شدم سوار مترو بشم برم انقلاب.فقط می تونم بگم فاجعه بود.بسیار شلوغ وکاملا بدون تهویه.چندتا پنجره های کوچیک واگن باز کرده بودن اصلا هوا جریان نداشت.کلی صلوات نذر کردم کرونا نگیرم.اگر دانشگاه باز بشه من باید با مترو از شرق تهران برم تا دانشگاهم که کرجه.به تهرانی ها خوابگاهم نمی دن.خونه هم با پدربزرگ ومادر بزرگ پیرم ومادرم که بیمار خاص هستن زندگی می کنم.خدایی چه فکری می کنین می خواین حضوری کنید.اونم الان که دویست نفر روزی تلفاته.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۱ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
تا پایان این ترم باید حتما غیر حضوری باشد.
Iran (Islamic Republic of)
ممد
۱۲:۲۹ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
سلام

با عرض احترام لطفا تا پایان این ترم بگذارید کلاس ها بصورت مجازی باشد به سه دلیل؛

۱. اوضاع کرونا تا حد ثابت بهتر شود

۲. تمام دانشجویان واکسینه شوند چون بعضی ها دز اول واکسن استرازانکا تازه دریافت کرده اند و ممکن هست هنوز برای باز گشایی زود باشه

۳. وقتی از اول ترم حضوری باشه دانشجویان برای حضور در دانشگاه بهتر برنامه ریزی می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۶ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
احسنت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
تو کشورهایی که آمار واکسیناسیون بالاست چرا بیماری ریشه کن نشده؟؟؟؟؟ معلومه که واکسن بی‌تاثیره! تازه عوارضش به کنار.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
به آمار فوتی ها قبل ‌و بعد از تزریق واکسن در کشورهایی که گفتید دقت کنید !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۴ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
آمار فوتی در آن کشورها هنوزم بالاست، مثلا آمریکا همین امروز ۲۰۳۲ فوتی داشته!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۳ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
بالاترین آمار فوتی برای روسیه بوده ! برو دقیق خبرها رو چک کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۸ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
دانش کافی نداری نظر نده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۱ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
سلام واکسن خیلیم تاثیر داره اون امریکاییم که میگید واکسن براش تاثیر نداشته توجه کنید که اون قاره امریکاست معلومه هنوز تعداد مرگ و میر توش زیاده
Iran (Islamic Republic of)
reza
۰۸:۱۲ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
این چه ربطی به حضوری شدن کلاسهای دانشگاه داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۹ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
ماسک و فاصله و مواد ضد عفونی کننده رو همچنان باید استفاده کنیم
به گونه ای کلاس ها رو برقرار کنید که افراد دست کم از یکدیگر 1 متر فاصله داشته باشند
هم دانش آموزان و هم دانشجویان رو زوج و فرد کنید چون این واکسن ها هم بهشون اعتباری نیست
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۱:۵۳ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
بااین اوضاع کرونا ،اصلا به صلاح نیس که اموزش حضوری باشد،تا ریشکن شدن کامل کرونا باید اموزش مجازی باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۱ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
یا حسین مصاحبه دکتری مجازی باشه.
من نمیتونم برم این شهر و اونشهر برا مصاحبه
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۱:۴۳ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
آدم دو بار واکسن زده باید یک و دو ماه صبر کن شرایط به حالت عادی برگرده بعد حضوری کنن اینکه نمیشه همین واکسن زدیم بریم دانشگاه بعد فردا موج جدید کرونا وضعیت قرمز واکسن جواب نمیده بعد بگن تعطیل واسه شوم جون ما براشون مهم نیست
Iran (Islamic Republic of)
علی رضایی
۱۱:۴۳ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
به نظر من برای اطمینان بیشتر از واکینه شدن همه و کارایی واکسنا. این ترم و ترم بعدی رو هم آنلاین کنن بهتره نمیشه که از وسط سال که نصف کلاسارو آنلاین خوندیم بعد حضوری کنن. ولی این دو ترم رو هم مجازی کنن بهتره تا اون موقع همه واکسینه میشن. بعدم الان بعضی از مشکلاتی که قبلا تو کلاس آنلاین داشتیم کم کم داره کم میشه.
Iran (Islamic Republic of)
;lk;njh
۱۲:۳۱ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
اصلا واکسن ها همه خوب قبول!ولی بذارید حداقل مرگ و میر بیاد زیر 10نفر ما همه میایم دانشگاه !این چه مسخره بازی هست یه روز حضوری یه روز میگن غیر حضوری یه روز میگن امتحانات حضوری !اکثر دانشجو ها خانواده دارن زن و بچه دارن اگر سلامتی خانوادشون به خطر افتاد چی؟کی جوابگو ؟حداقل این ترم مجازی شروع کردید تا اخرش مجازی کنید ما هم تکلیف خودمون بدونیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۹ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
اصلا نمیشه رو حرفتون حساب کرد آخه یعنی چی یه بار میگین حضوری یه بار میگین غیر حضوری .مگه ماها عروسک دست شماها هستیم اگه قراره تا اواسط یا اواخر ترم مجازی باشه خب اعلام کنید کل ترم مجازیه که مردم تکلیفشون رو بدونن ماها کار و زندگی داریم باید برنامه ریزی کنیم نصف مجازی نصف حضوری آخه مگه مجبوریم و اسلحه رو سرمون گذاشتن هر وقت اوضاع کامل کنترل شد دانشگاه ها رو باز کنید مثل بقیه کشورا نه اینکه هر روز یه سازی بزنید
0
United States of America
ناشناس
۱۱:۰۸ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
صبح هرکی یه لیوان چایی میگره جلوی تریبون حرف میزنه فرداشم میگن ما بودیم ما نبودیم. حالا تکمیل کنین همه مردم و اموزش بعدا این هم اموزش اخرش عین من با فوق لیسانس دانشگاه دولتی خانه میشینن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۹ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
کسی که واکسن آسترازینکا زده ۳ ماه دیگه باید دوز دومش بزنه چطور باید بره سره کلاس؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۴ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
کمی افت درسی به مراتب بهتر است از به خطر افتادن سلامتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۱ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
اموزش مجازی در ایران جوابگو نیست. بشکل محسوسی سطح دانشجو و دانش اموز پایین اومده. حداقل دانشگاه ها رو مرخصی اجباری بدین با این وضعیت سطح علمی دانشجو فاجعه بار تر خواهد شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۱ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
تا انجا که ما شاهد بودیم از دانشگاهها ی کشور جز داستان عشق وعاشقی دانشجویان، محصول ارزشمنددیگری که به تولید واقتصاد در کشور کمک کندتا امروز بیرون نیامده است.
پس مسئله مهمی برای کشور نیست اگر اصلا اینجور
دانشگاهها بازگشایی نشوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۷ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
چون مجازی شد ظرفیت کلاسها بیشتر شد نمیدونم با حضوري میتونن این تعداد رو مدیریت کنن یا نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۴ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
حال میکنیدا چند وقت یه بار این خبرو میذارید بازدید و نظرات میره بالا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۶ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
بعضی از دانبعضی از دانشجویان و اساتید و پرسنل به عمد واکسن نمیزنند و موقع ورود به دانشگاه هم کسی کارت واکسیناسیون را چک نمی کند, با این شرایط با حضوری شدن دانشگاه ها, کسانی که واکسن زده اند و واکسنشان کارایی چندانی نداشته, درخطر قرار می گیرند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
واکسنی که کارایی ندارد را چرا اصلا زدید!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۳ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
اینقد واکسن زده هستند که مبتلا به کرونا هستند و ناقل کرونا
Iran (Islamic Republic of)
سحر
۰۹:۰۰ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
اصلا نمیشه رو حرفتون حساب کرد آخه یعنی چی یه بار میگین حضوری یه بار میگین غیر حضوری .مگه ماها عروسک دست شماها هستیم اگه قراره تا اواسط یا اواخر ترم مجازی باشه خب اعلام کنید کل ترم مجازیه که مردم تکلیفشون رو بدونن ماها کار و زندگی داریم باید برنامه ریزی کنیم نصف مجازی نصف حضوری آخه مگه مجبوریم و اسلحه رو سرمون گذاشتن هر وقت اوضاع کامل کنترل شد دانشگاه ها رو باز کنید مثل بقیه کشورا نه اینکه هر روز یه سازی بزنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۸ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
اوایل که کرونا اومده بود تو ایران هم میگفتن اصلا زدن یا نزدن ماسک هیچ فرقی نمیکنه ، اما الان میگن زدن ماسک باعث جلوگیری از بیماری میشه .
اصلا معلوم نیست دارن چی کار میکنن .
Iran (Islamic Republic of)
Z
۱۱:۱۸ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
واقعا،دیونمون کردن،تا آخر این ترم مجازی باشه دیگه...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۰ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
چه گیری دادید به دانشگاه ها ،استاد راضی،دانشجو راضی شما چیکار دارین تا زمانی که ۸۰ درصد جامعه واکسینه نشوند نه مدارس باید باز بشه ونه دانشگاه ها
#مطالبه ملی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۲ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
سلامت دانشحویان مهمتر میباشد
فعلا هنوز باید ۸۰ درصد جامعه واکسینه بشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۵ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
معلوم نیست چه ریگی در کفش دارند که اصرار عجیبی و غریبی به بازگشایی میکنند!!!!!! ؟. خب بذارید از ترم آینده تا با دقت و حوصله برای رعایت بهداشت بشه برنامه ریزی کرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۵ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
شما کار دیگه ای ندارید که همش به آموزش غیرحضوری دانشجو ها گیر دادین و همش میگید بده و بده و هیچ وقت از مزایای آن نمی گید.جمع کنید این بساط را
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۷ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
میدونی چه قدر تقلب و بی سوادی زیاد میشه؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۱ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
مگه مزیتی هم داره این آموزش مجازی
Iran (Islamic Republic of)
vcnjk
۱۲:۲۳ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
حتما تو یکی از اونایی که تقلب کردی که داری میگی
اگر بچه یا خانواده خودت بود هم حرف از مزیت میزدی؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
معلومه شما تقلب میکنی
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۸:۴۱ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
مجازی و حضوری فرقی نداره اونی که میخواد درس بخونه فرقی نداره براش بذارین همین مجازی باشه حداقل سالم تر هستیم
آخرین اخبار