شریف ملاشاهی جوان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: سامانه جامع «کودی» به سامانه جامع پهنه بندی متصل است و هر کشاورز باید درخواست کود مورد نیاز هر محصول خود را بصورت مجزا در این سامانه ارسال کند.
وی از کشاورزان خواست اطلاعات دقیق زراعی خود را با مراجعه به مراکز خدمات جهادکشاورزی و با همکاری کارشناسان پهنه بندی در سامانه جامع پهنه بندی ثبت کنند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شفاف سازی، توزیع عادلانه و نظارت بر توزیع نهادهها همه مراحل درخواست کود شیمیایی تا تحویل به کشاورز به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه «پایش» انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه ۶٠ کارگزار فعال کار توزیع کود کشاورزان در سیستان و بلوچستان را بر عهده دارند، اظهارداشت: بهرهبرداران بخش کشاورزی با تکمیل اطلاعات دقیق محصولات زراعی خود در سامانه جامع پهنه بندی میتوانند با مراجعه به نشانی اینترنتی payeshkood.ir بدون نام کاربری یا رمز ورود در هنگام نیاز به کود درخواست خود را در سامانه ثبت و با انتخاب کارگزار اقدام به خرید کنند.
ملاشاهی تصریح کرد: برای کشت پاییزه امسال تاکنون ١۶ هزار تن انواع کود شیمیایی یارانهدار به سیستان وبلوچستان اختصاص یافته است.
انتهای پیام/ع