سازمان شیلات اعلام کرد: اجازه دریاروی شناور‌های صیادی به علت وقوع طوفان شاهین تا اطلاع ثانوی صادر نمی‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، پرویز محبی معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران با اشاره به ممنوعیت دریاروی شناورهای صیادی اظهار کرد: به رغم هشدارهای سازمان شیلات ایران به استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان و همچنین اطلاع رسانی به صیادان، بر اثر وزش توفان شاهین در استان سیستان بلوچستان دو فروند شناور صیادی با هم برخورد و ۱۶ ملوان به آب پرتاب شدند که ۱۱ نفر از آنان توانستند نجات پیدا کنند و پنج نفر دیگر ناپدید شده اند.

وی افزود: عملیات نجات و جستجو برای یافتن پنج ملوان شناور صیادی که در آب پرتاب شدند، ادامه دارد.

محبی ادامه داد: اکثر شناورهای صیادی که برای فعالیت روزانه خود در دریا بودند، به محض فراخوان و اطلاع رسانی ها در مورد وقوع توفان، سفر دریایی را رها کردند و به پناهگاه هایی که در مراکز و بنادر صیادی وجود دارد، بازگشتند.

این مقام‌مسئول درباره دیگر اقدامات سازمان شیلات ایران گفت: در استان هرمزگان فصل صید میگو باید از دیروز آغاز می شد که به علت توفان به تعویق افتاده و صید این آبزی بعد از اتمام توفان انجام خواهد شد.

وی درباره آسیب های وارده به بخش صیادی بیان کرد: بر اثر وزش توفان حاره ای شاهین در استان سیستان و بلوچستان آسیب های کلی و جزئی به بنادر صیادی وارد شده به طوری که سایبان های صیادی تخریب و تیرهای برق و جاده های متصل به بنادر دچار خسارت شدند.

معاون سازمان شیلات ایران ادامه داد: در استان هرمزگان آسیب جدی به بنادر صیادی و شناورها بر اثر توفان وارد نشده و بیشترین تاثیرات در استان سیستان و بلوچستان بوده است.

محبی، افزود: هم اکنون در حال ارزیابی خسارت ناشی از توفان شاهین به بخش صیادی و بنادر صیادی هستیم و نتایج آن به زودی به استانداری ها و وزارت کشور اعلام می شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر از شدت توفان کاسته و تاثیرات آن کمتر شده است.

به گفته محبی، هر سال شاهد توفان های موسمی در برخی از استان های جنوبی کشور هستیم و با اطلاع رسانی به موقع تلاش می کنیم خسارت ها به حداقل برسد.

وی ادامه داد: امسال پیش از بروز توفان شاهین از طریق سازمان هواشناسی و ستاد حوادث غیر مترقبه کشور درباره فعالیت دامنه این توفان در استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان به ما اطلاع رسانی شد و سازمان شیلات ایران بلافاصله این موضوع را به ادارات کل شیلات استانی منتقل کرد تا اقدامات پیشگیرانه در دستور کار آن ها قرار گیرد.

محبی، برگزاری جلسات با تشکل ها و اتحادیه های صیادی، اطلاع رسانی در مورد وقوع توفان از طریق فضای مجازی و سایت های ادارات کل شیلات استان ها، ارسال پیام های هشدار به صیادان و همکاری ادارات کل شیلات استان ها با سازمان بنادر و دریانوردی را از جمله اقدامات پیشگیرانه در این حوزه عنوان کرد.

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار