به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی علی پور مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: کار برداشت محصول خرما که بصورت دست چین ورطب از اواخر شهریور آغاز شده همچنان ادامه دارد.
او ادامه داد: برداشت محصول خرمای خشک هم در این شهرستان آغاز شده وتا اوایل آبان ماه ادامه خواهد داشت، در شهرستان خنج ۲هزار و ۷۰۰ هکتار نخلستان مثمر وجود دارد وانتظار میرود افزون بر ۲۰ هزار تن انواع محصول برداشت وبه بازار مصرف داخلی وخارج از کشور عرضه شود.
به گفته علی پور، در خنج افزون بر ۳۴ واریته خرما وجود دارد که ارقام شاهانی، هلیلهای، خاصویی، قصب و دو رقم تجاری مجول وپیارم از واریتههای مرغوب وپر محصول هستند خرمای خنج علاوه بر مصرف داخلی به استانها و شهرهای اصفهان، تهران تبریز و کشورهای حوزه خلیج فارس، افغانستان و پاکستان، ترکیه واروپا صادر میگردد.
این مقام مسوول یاد آور شد: خرمای خنج پس از برداشت بر حسب نوع و مرغویبت به ۴ دسته تقسیم میگردد از خرمای درجه ۳ برای تهیه شیره خرما وخرمای درجه ۴ برای تغذیه دام مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج افزود: بارندگیهای فصلی وطوفان در تابستان امسال و آفت کنه تار عنکبوتی، خسارات زیادی به ثمرات نخلستانها وارد کرده با این وجود برآورد میشود ۲۰ هزار تن محصول برداشت شود.
انتهای پیام/