به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از hearnkirkwood، ذرت یک غذای محبوب تابستانی است که بسیاری از مردم از آن لذت میبرند و میتواند یک انتخاب بسیار سالم باشد. با این حال، همه ذرت آنقدرها که فکر میکنید سالم یا مغذی نیستند. به خواندن ادامه دهید تا در مورد فواید تغذیهای ذرت و همچنین چند نکته منفی در مورد این غذای تابستانی بیشتر بدانید.
وقتی ذرت به صورت فرآوری نشده مصرف میشود، مغز ذرت غیر GMO دارای فواید و مواد مغذی فوقالعادهای است. ذرت ارگانیک یک ویتامین C و غنی از منیزیم است و مقدار مناسبی از فیبر غذایی روزانه شما را تامین میکند.
۱. منبع خوب آنتی اکسیدانها
مغز ذرت منبع خوبی از آنتی اکسیدانهای کاروتنوئیدی است که از سیستم ایمنی بدن حمایت میکند. آنتی اکسیدانها همچنین از چشم و پوست در برابر استرس اکسیداتیو محافظت میکنند.
۲. فیبر بالا
ذرت همچنین سرشار از فیبر است و در هر فنجان حدود ۴.۵ گرم فیبر دارد. نسبت فیبر نامحلول به محلول زیاد است که تاثیرات مفید متعددی بر سیستم گوارشی دارد.
۳. نشاسته بالا
از آنجا که ذرت سرشار از نشاسته است، از سطوح انرژی ثابت پشتیبانی میکند. نشاسته نوعی کربوهیدرات پیچیده است که برخلاف کربوهیدراتهای تصفیه شده به کنترل سطح قند خون کمک میکند. کربوهیدراتهای تصفیه شده انرژی کوتاهی به شما میدهند و بلافاصله بعد از غذا احساس گرسنگی میکنید.
۴. به طور طبیعی فاقد گلوتن است
در حالی که اغلب تصور میشود که ذرت شبیه سایر غلات است، از نظر فنی یک دانه نیست و بنابراین به طور طبیعی فاقد گلوتن است.
۵. برای سلامت قلب مفید است
ذرت یک محصول اصلی است که سالها بخشی از رژیمهای سنتی بوده و با طول عمر و سلامت کلی ارتباط دارد. این محصول همچنین حاوی مواد شیمیایی فنلی محافظتی است که برای سلامت قلب و کنترل سطح قند خون مفید است.
متاسفانه اکثر ذرت که امروزه به طور گسترده مصرف میشود، بیش از حد اصلاح شده است و از مزایای تغذیهای آن محروم است. قبل از خرید ذرت، از طبیعی بودن آن اطمینان حاصل کنید و برچسب GMO را بررسی کنید تا از ویتامینها و آنتی اکسیدانهای مفید آن اطمینان حاصل کنید.
۱. GMO
همانطور که گفته شد، ذرت اغلب تغییر ژنتیکی دارد که تمام مواد مغذی و مواد معدنی را از بین میبرد. ذرت اولین محصول کشت شده در آمریکاست، اما ۸۸ درصد از کل ذرت در این کشور در سال اصلاح ژنتیکی میشود.
۲. شربت ذرت با فروکتوز بالا
بهتر است تا آنجا که ممکن است از شربت ذرت با فروکتوز بالا دوری کنید، زیرا طبیعی و ناسالم نیست.
۳. برای سیستمهای گوارشی حساس مضر است
اگرچه ذرت فاقد گلوتن است، اما ممکن است سیستمهای گوارشی حساس را تشدید کند. اگر به غیر از گلوتن یا از IBS از سایر آلرژیهای غذایی معمول رنج میبرید، ذرت ممکن است باعث معده درد شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/