
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: در شش ماهه اول امسال ۵۴ هزار و ۷۳۴ سرنوبت گوسفند و بز علیه بیماری آبله و ۵۴ هزار و ۱۷۴ سرنوبت واکسن شاربن برای گوسفند و بز و ۲۴۲۲ رأس گاو و ۸۵ رأس تک سمی تزریق شده است.
او افزود: این دو بیماری ویروسی و باکتریایی تهدید کننده جمعیت دامی است و باعث بروز تلفات و خسارات زیادی در دامداریها میگردد و پیشگیری از این بیماریهای مشترک با واکسیناسیون به موقع امکان پذیر است.
رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز ادامه داد: دامپزشکی در کنترل و پیشگیری از بیماریهای دامی و بیماریهای مشترک بین انسان و دام، بیشترین و مهمترین جایگاه را دارد، از دامداران منطقه در خواست داریم برای واکسیناسیون دامهای خود با اکیپهای دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند.
انتهای پیام //م.ذ