مسئول بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

والدین و مدیران مدارس برای استقبال نوجوانان از واکسن کرونا کمک کنند

مسئول بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: انتظار می‌رود والدین و مدیران مدارس برای استقبال بیشتر نوجوانان از واکسیناسیون کرونا کمک کنند تا زمینه بازگشایی مدارس هرچه زودتر فراهم شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، رضا فدایی مسئول بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اگر بنا باشد مدارس از آبان امسال به‌صورت حضوری فعالیت خود را ادامه دهند باید استقبال بیشتری از سوی دانش آموزان و خانواده‌ها برای واکسیناسیون صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر واکسیناسیون علیه کرونا برای نوجوانان اجباری نیست، اظهار کرد: بسیاری از خانواده‌ها و دانش آموزان این شوق را دارند که امسال مدارس به صورت حضوری فعالیت کنند و این امر زمانی میسر می‌شود که درصد بالایی از جمعیت واکسینه شوند.

فدایی تاکید کرد: اگر واکسیناسیون علیه کرونا آنطور که باید پیش نرود، شرایط حضور دانش آموزان در کلاس‌های درس از آبان امسال بسیار دشوار خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به اینکه استقبال مردم از واکسیناسیون در اصفهان رو به بهبود است، خاطرنشان کرد: به طور متوسط روزانه بین ۴۰ تا ۶۰ هزار نفر برای دریافت واکسن کرونا به مراکز تجمیعی و بهداشت استان مراجعه می‌کنند.

مسئول بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه تاکنون بیشترین رکورد تزریق واکسن در استان مربوط به ۲۶ شهریور امسال با ۹۰ هزار دُز بوده است، افزود: تاکنون ۲ میلیون و ۴۳۰ هزار نفر یک نوبت و ۸۹۳ هزار نفر ۲ نوبت واکسن کرونا را دریافت کرده اند که به ترتیب معادل ۵۶ و ۲۱ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال است.

وی با اشاره به اینکه برخی مراکز با مراجعه زیاد مردم مواجه بوده و تعدادی دیگر خلوت هستند، تصریح کرد: ممکن است برخی موارد مانند تاریخ رُند هفت مهر در افزایش مراجعه مردم برای واکسن زدن موثر بوده است.

فدایی با تاکید بر اینکه همچنان از مردم استان اصفهان انتظار داریم که برای واکسیناسیون هرچه سریعتر مراجعه کنند، گفت: لازم است رسانه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی نیز با تیترها، تبلیغات و برنامه‌های تشویقی مردم را برای مراجعه هرچه سریعتر ترغیب کنند.

وی از جمله برنامه‌های پیشنهادی برای مراجعه حداکثری مردم به‌منظور واکسیناسیون را مشروط کردن ارائه خدمات عمومی مانند تهیه بلیط اتوبوس و رزرو هتل به دریافت واکسن کرونا عنوان و اضافه کرد: در غیر این صورت ممکن است تعدادی از مردم منتظر بشینند تا واکسن‌های خاصی از خارج به کشور بیاید.

فدایی بیان کرد: در چند نقطه پر تردد اصفهان نیز اتوبوس‌های سیار برای واکسیناسیون پیش بینی شده است.

واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در اصفهان هم‌زمان با سایر استان‌ها، از ۲۱ بهمن ۹۹ با فرمان رییس جمهوری آغاز شد و در حال حاضر حدود ۴۴ مرکز تجمیعی واکسیناسیون علیه کرونا در این استان فعال است.

در استان اصفهان، امور بهداشتی و درمانی ۲۶ شهرستان با حدود چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و ۲ شهرستان کاشان و آران و بیدگل با حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.