نرگس جوزانی، مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به عرق نعنا و نعنا اظهار کرد: نعنا و عرق نعنا برای مادران باردار و کودکان شیرخوار و کوچک باعث بروز رفلاکس و تشدید آن می شود.
او بیان کرد: افرادی که در سن بزرگسالی هستندو علاوه بر اینکه مشکل مری و معده دارند، با خوردن عرق نعنا و خود گیاه نعنا در هضم و جذب غذا نیز دچار مشکل میشوند و نباید استفاده کنند، زیرا این گیاه اسفنگتر بالای معده را شل کرده و هضمی که گوارش باید برای غذا داشته باشد، به راحتی صورت نمیگیرد. عرق نعنا میتواند علائم آلزایمر را کاهش دهد و در افزایش حافظه و تمرکز افراد بسیار تاثیر گذار است.
مشاور تغذیه و رژیم درمانی گفت: نعناع در هضم غذا بسیار کمک کننده است و به خصوص افرادی که دچار سندروم روده تحریک پذیر هستند میتوانند از نعنا به عنوان درمان این بیماری استفاده کنند. در رابطه با برگ نعنا هیچ مشکلی دیده نشده اما برخی افراد هستند که نسبت به آن حساسیت و آلرژی دارند. کسانی که دچار بیماری آسم هستند اثرات و حساسیت آن را بیشتر حس میکنند.
او ادامه داد: عرق نعنا به دلیل اینکه عصاره است در آن آنتی اکسیدان های زیادی وجود دارد و علاوه بر آن مقدار کمی نیز آهن گیاهی، فولات، منگنز و ویتامین A در این گیاه وجود دارد. ویتامین A در کاهش بیماری آب مروارید، اسهال و سرطان سینه بسیار کمک کننده است. پیشگری از خستگی و ناتوانی از دیگر اثرات نعنا است و میتواند علائم سرماخوردگی را کاهش دهد.
جوزانی افزود: عرق نعنا در کاهش باکتری های داخل بدن نیز تاثیر دارد و بنابر این میتواند در سلامت دهان و دندان ها نقش داشته باشد. توصیه میشود عرق نعنا همراه با دارو ها استفاده نشود، زیرا باعث ایجاد تداخل بین آنها می شود. توصیه میشود مصرف عرق نعنا و خود گیاه نعنا به صورت متعادل باشد و مقدار زیاد در حجم بالا از این گیاه استفاده نشود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/