به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، عظیم مدبری، مدیرکل شیلات گیلان گفت: سالانه ۳ هزار و ۷۰۰ تن ماهی سردآبی به ارزش ۲۴۰ میلیارد تومان در این استان تولید میشود.
او مساحت مزرعههای پرورش ماهیان سردآبی در گیلان را ۱۵۶ هزار متر مربع اعلام کرد و افزود: نژادهای اصلاح شده گونه ماهی قزل آلای رنگین کمان مهمترین گونه پرورشی ماهی سردآبی در استان است.
مدیرکل شیلات گیلان اظهار داشت: پرورش ماهی قزل آلا در گیلان برای ۸۰۰ نفر به طور مستقیم و برای ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در این استان به صورت غیرمستقیم و جانبی شغل ایجاد کرده است.
مدبری تصریح کرد: وجود منابع آبی فراوان برای پرورش ماهیان سردآبی، افزایش تولید ماهی، اشتغالزایی، بهبود اقتصاد خانوارهای روستایی، کاهش فشار صید به ذخایر ماهیان دریای خزر و افزایش سرانه مصرف ماهی از مهمترین مزایای توسعه پرورش ماهیان سردآبی در گیلان است.
مصرف ماهی قزل آلا به صورت منظم به علت تأمین مقدار زیادی اسید چرب امگا ۳، فرد را در برابر بیماریهای قلبی حفظ میکند.
انتهای پیام/ع