نان پیازی که قدیمی ها معتقد بودند پخت آن برایشان شگون دارد یکی از صدها نان محلی است که باوجود ثبت ملی شدن در دست فراموشی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، نان پیازی ترکیبی از خمیر نان، پیاز داغ، شنبلیله و سبزی های محلی است که قدیمی ها معتقد بودند پخت آن برایشان شگون دارد. 

پخت این نان که در مراسم عروسی و عید نوروز متداول است با شماره ثبت 2222 میراث روستای دهمیان سوادکوه برای مردم است.

نان پیازی یکی از صدها نان محلی است که باوجود ثبت ملی شدن در دست فراموشی است.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: پخت نان ، ثبت ملی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
احمد حردانی
۱۱:۵۹ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
نان سنتی خوشمزه و مقوی که به تنهایی میتوانند غذای کاملی باشند!
Iran (Islamic Republic of)
هموطن
۲۳:۰۱ ۰۹ مهر ۱۴۰۰
باعث خوشحالی است حتی اگر یک قدم کوچکو وناچیز برای حفظ سنتهای خوب بردایم باز هم عنیمت است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۶ ۰۹ مهر ۱۴۰۰
چقدر خوشمزه به نظر میاد ،خیلی گزارش خوبی هس