دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صمت گفت: اغلب خودرو‌های باقی مانده در گمرکات کشور موانعی از جنس احکام قضایی دارند و توقیف شده‌اند.

سهیل معمار باشی مدیرکل دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صمت در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خودروهای مانده در گمرک و ارتباط وزارت صمت با ترخیص نشدن آن‌ها گفت: در خصوص خودرو‌های مانده در گمرکات که تا کنون امکان ترخیص نداشتند ۳ نکته وجود دارد. برخی از این خودرو‌ها یا تولید کشور آمریکا هستند و یا با سفارش کشور آمریکا تولید شده‌اند و به همین دلیل امکان ترخیص و ورود به کشور را ندارند.

مدیرکل دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صمت با تاکید بر این که وزارت صمت برای ترخیص این خودروها با سازمان استاندارد همکاری داشت، گفت: برخی از این خودروها مدت‌هاست که در گمرکات متوقف شده‌اند و امکان شماره گذاری و تایید استاندارد آن‌ها وجود ندارد، اما با توجه به نظر مسائل سازمان استاندارد از گواهی تدبیر به جای گواهی تایید استفاده شود تا این خودرو‌ها اجازه ترخیص بگیرند. در این شرایط وزارت صمت هم موافقت خود را اعلام کرد تا امکان ترخیص برخی از آن‌ها فراهم شود.

 معمار باشی علت اصلی ترخیص نشدن خودروهای رسوب کرده را مشکلات قضایی دانست و تصریح کرد: اغلب خودرو‌های باقی مانده موانعی از جنس احکام قضایی دارند و توقیف شده‌اند پس باید حکم قضایی برای آزادسازی این خودرو‌ها صادر شود تا امکان ترخیص این خودرو‌ها مهیا باشد.


بیشتر بخوانید: 


او درباره اقدامات وزارت صمت برای تسریع این فرآیند و ارتباط خودروهای باقی مانده به دفتر خودرو گفت: موضوعی وجود نداشته که مرتبط به وزارت صمت باشد و اقدامی از طرف این وزارتخانه برای حل آن انجام نشده باشد. هر موضوعی برای تسهیل ترخیص این خودرو وجود داشته وزارت با آن موافقت کرده و همراهی لازم را داشته است.

مدیرکل دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صمت  با تاکید بر اهمیت بهبود کیفیت‌ خودروهای تولیدی در این هدف‌گذاری و سند پشتیبان آن بیان کرد: در هدف‌گذاری فقط بحث کمیت مد نظر نیست، بلکه الزامات و نیازمندی‌های ارتقا کیفی محصولات نیز مد نظر قرار دارد. این مدنظر نیست که ما تیراژ را بدون توجه به کیفیت افزایش دهیم بلکه باید تیراژ تولید و کیفیت محصولات در کنار هم بهبود پیدا کند.

معمارباشی با تاکید بر اهمیت بهبود تولیدات داخلی، ادامه داد: مطمئنا نظارت‌های شدیدی روی قطعات و همچنین کیفیت خودروها انجام خواهد شد. امیدواریم که روزی صنعت خودروی ما باعث افتخار کشور و مردم شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۱۷ مهر ۱۴۰۰
دادگستری = دشمن اقتصاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۱ ۱۷ مهر ۱۴۰۰
این همه کارخانه باحکم دادگاه مجددا راه اندازی شد. کجابودی؟
آخرین اخبار