رئیس پلیس راه استان همدان گفت: بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ در جاده ملایر - همدان یک نفر کشته و یک نفر هم زخمی شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سرهنگ رضا عزیزی رئیس پلیس راه استان همدان بیان کرد: واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ در جاده ملایر - همدان و استفاده نکردن سرنشین جلو از کمربند ایمنی موجب مرگ او  شد.

او افزود: ساعت ۲۲ شب گذشته یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ در ۱۲ کیلومتری ورودی شهر همدان از سمت ملایر به علت سرعت غیرمجاز واژگون شد که در این سانحه زن ۳۰ ساله فوت و راننده ۴۷ ساله مجروح شد.

سرهنگ عزیزی اظهار داشت: در این سانحه جاده‌ای سرنشین جلو وسیله نقلیه به علت استفاده نکردن از کمربند ایمنی به بیرون از خودرو پرتاب شده و به دلیل برخورد سر با جسم سخت جان خود را از دست داد.

انتهای پیام/ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.