دانشمندان مقاله جدیدی را منتشر کردند که مربوط به نتیجه تغییرات آب و هوایی زمین در سال ۲۵۰۰ است.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از آی ای؛ گزارشات بسیاری براساس تحقیقات علمی وجود دارد که در مورد تأثیرات طولانی مدت تغییرات آب و هوا مانند افزایش سطح گاز‌های گلخانه‌ای، دما و سطح دریا تا سال ۲۱۰۰ صحبت می‌کند. به عنوان مثال، توافقنامه پاریس مردم را ملزم می‌کند تا گرمایش را محدود کنند. تا انتهای قرن دمای زمین از ۲.۰ درجه سانتیگراد بالاتر از سطوح قبل از صنعتی شدن می‌رود.

از سال ۱۹۹۰ هر چند سال یکبار، دانشمندان پیشرفت خود را از طریق گزارش‌های ارزیابی علمی هیئت بین دولتی تغییرات آب و هوا (IPCC) و گزارش‌های ویژه مرتبط ارزیابی کرده اند. گزارشات IPCC تحقیقات موجود را ارزیابی می‌کند تا نشان دهد که کجا هستیم و قبل از ۲۱۰۰ برای رسیدن به اهدافمان باید چه کار کنیم و اگر این کارها را نکنیم چه اتفاقی می‌افتد.

ارزیابی اخیر سازمان ملل متحد از مشارکت‌های تعیین شده ملی (NDCs) هشدار می‌دهد که وعده‌های فعلی دولت‌ها ما را برای گرم شدن بسیار خطرناک ۲.۷ درجه سانتیگراد تا سال ۲۱۰۰ آماده می‌کند، این موضوع به معنی آتش سوزی بی سابقه، طوفان، خشکسالی، سیل و گرما و زمین‌های عمیق و تغییر اکوسیستم آبی است.

نقشه تغییرات آب و هوایی

در حالی که برخی از پیش بینی‌های آب و هوا از سال ۲۱۰۰ گذشته به نظر می‌رسد، این پیش بینی‌های بلندمدت امروزه در جریان اصلی سازگاری آب و هوا و تصمیم گیری‌های زیست محیطی قرار نمی‌گیرند. این تعجب آور است، زیرا افرادی که در حال حاضر متولد می‌شوند تا سال ۲۱۰۰ به ۷۰ سالگی خود می‌رسند. جهان برای فرزندان و نوه‌های آن‌ها چگونه خواهد بود؟

برای درک این مطلب، برنامه ریزی و ابعاد کامل فضایی و زمانی اثرات آب و هوایی تحت هر سناریویی، حتی در مواردی که با توافقنامه پاریس مطابقت دارند، محققان و سیاست گذاران باید فراتر از افق ۲۱۰۰ را نگاه کنند.

زمین در بعد از سال ۲۱۰۰

آیا در سال ۲۱۰۰ گرم شدن آب و هوا متوقف می‌شود؟ اگر نه، این برای انسان در حال حاضر و در آینده چه معنایی دارد؟ محققان در مقاله‌ای که در Global Change Biology به چاپ رسیده به این سوالات پاسخ دادند.

دانشمندان گفتند: "ما پیش بینی‌های مدل جهانی آب و هوا را براساس مسیر‌های تمرکز نمایندگی (RCP) اجرا کردیم که پیش بینی‌های وابسته به زمان غلظت گاز‌های گلخانه‌ای جو (GHG) هستند. پیش بینی‌های ما از سناریو‌های کم (RCP۶.۰)، متوسط ​​ (RCP۴.۵) و کاهش بالا (RCP۲.۶ که مطابق با هدف توافقنامه بسیار کمتر از ۲ درجه سانتیگراد پاریس تا سال ۲۵۰۰ است. ما همچنین توزیع پوشش گیاهی، تنش گرمایی و شرایط رو به رشد را برای گیاهان زراعی اصلی فعلی خود مدل کردیم تا از نوع چالش‌های زیست محیطی کودکان امروزی و فرزندان آن‌ها از قرن ۲۲ به بعد اطلاعاتی داشته باشیم. "

در ادامه آمده: "ما متوجه شدیم که دمای متوسط ​​جهانی در زیر RCP۴.۵ و ۶.۰ فراتر از ۲۱۰۰ افزایش می‌یابد. تحت آن سناریو‌ها، پوشش گیاهی و بهترین مناطق کشت محصول به سمت قطب‌ها حرکت می‌کنند و سطح مناسب برای برخی محصولات کاهش می‌یابد. مکان‌هایی با سابقه طولانی در غنای فرهنگی و اکوسیستمی، مانند حوزه آمازون، ممکن است بایر شوند. علاوه بر این، ما دریافتیم که استرس گرمایی ممکن است برای انسان در مناطق گرمسیری که در حال حاضر دارای جمعیت زیادی هستند به میزان کشنده برسد. چنین مناطقی ممکن است غیرقابل سکونت شوند. حتی در سناریو‌های کاهش شدید، ما دریافتیم که سطح دریا به دلیل گسترش و مخلوط کردن آب در گرم شدن اقیانوس‌ها همچنان در حال افزایش است. "

دانشمندان افزودند: "اگرچه یافته‌های ما براساس یک مدل آب و هوایی است، اما در محدوده پیش بینی‌های دیگر قرار می‌گیرد و به آشکار شدن میزان بالقوه تغییرات آب و هوایی در مقیاس‌های طولانی‌تر کمک می‌کند. برای به تصویر کشیدن اینکه جهان با کاهش گرما چگونه می‌تواند در مقایسه با آنچه تاکنون تجربه کرده ایم، به نظر برسد، از پیش بینی‌ها و تخصص تحقیقاتی متنوع خود برای آگاهی از مجموعه‌ای از چند نقاشی هزار ساله (۱۵۰۰، ۲۰۲۰، و ۲۵۰۰ CE) در سه چشم انداز مهم منطقه‌ای (آمازون، غرب میانه ایالات متحده و شبه قاره هند) استفاده کردیم. تصاویر مربوط به سال ۲۵۰۰ براساس پیش بینی‌های RCP۶.۰ متمرکز است و شامل نسخه‌های کمی پیشرفته، اما قابل تشخیص فناوری‌های امروزی است.

آمازون

آمازون

تصویر بالا یک روستای سنتی بومی پیش از تماس (۱۵۰۰ CE) با دسترسی به رودخانه و محصولات کاشته شده در جنگل بارانی را نشان می‌دهد. تصویر میانی چشم انداز کنونی است. تصویر پایینی، سال ۲۵۰۰ و منظره‌ای بایر و سطح پایین آب ناشی از کاهش پوشش گیاهی، با زیرساخت‌های پراکنده یا تخریب شده و حداقل فعالیت انسانی را نشان می‌دهد.

غرب آمریکا

غرب آمریکا

نقاشی اول براساس شهر‌ها و جوامع بومی قبل از استعمار با ساختمان‌ها و کشاورزی متنوع مبتنی بر ذرت است. دومی همان منطقه امروزی است، با تک کشت غلات و درو کننده‌های بزرگ. با این حال، آخرین تصویر، سازگاری کشاورزی با آب و هوای گرمسیری و مرطوب نیمه گرمسیری را با جنگل زراعی کشاورزی نیمه گرمسیری براساس نخل‌های روغنی و ساکولنت‌های مناطق خشک نشان می‌دهد که پهپاد‌های هوش مصنوعی با کاهش حضور انسان‌ها محصولات خود را پرورش می‌دهند.

شبه قاره هند

شبه قاره هند

تصویر اول صحنه شلوغ روستای کشاورزی از کاشت برنج، استفاده از دام و زندگی اجتماعی است. مورد دوم صحنه‌ای امروزی است که ترکیبی از کشاورزی سنتی برنج و زیرساخت‌های مدرن موجود در بسیاری از مناطق جنوبی را نشان می‌دهد. تصویر پایین آینده‌ای از فناوری‌های سازگار با گرما از جمله کشاورزی روباتیک و ساختمان‌های سبز با حداقل حضور انسانی به دلیل نیاز به تجهیزات حفاظتی شخصی را نشان می‌دهد.

آینده نامعلوم تر از چیزی است که پیش بینی شده است

بین سال‌های ۱۵۰۰ تا امروز، ما شاهد استعمار و انقلاب صنعتی، تولد دولت‌ها، هویت‌ها و نهاد‌های مدرن، احتراق دسته جمعی سوخت‌های فسیلی و افزایش درجه حرارت جهانی بوده ایم. اگر نتوانیم جلوی گرم شدن آب و هوا را بگیریم، ۵۰۰ سال آینده و فراتر از آن، زمین را به گونه‌ای تغییر خواهد داد که توانایی ما در حفظ بسیاری از ملزومات ضروری برای بقا را به چالش بکشد، به ویژه در فرهنگ‌های ریشه دار تاریخی و جغرافیایی که به ما معنا و هویت می‌دهند.

پیش بینی‌های پیشرفته زمین برای ما انسان‌ها بیگانه است. انتخابی که ما با آن مواجه هستیم این است که فوراً میزان انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کاهش دهیم، در غیر اینصورت به گرم شدن هوا ادامه می‌دهیم. انتشار گاز‌های گلخانه‌ای چیزی است که نمی‌توانیم از آن فرار کنیم اما می‌توانیم برای کنترل و کاهش آن برنامه ریزی داشته باشیم.

گزارش از مائده زمان فشمی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۶ ۰۳ فروردين ۱۴۰۱
دولت ها به این فکر نمی کنن فقد به خودشون فکر می کنن وپول و کار هایی که بیشتر به نفع خودشون تموم میشه به ما فکر نمی کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۱ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
میدونستیدکه خالق هستی الله علی اعلی،هزاران هزارعالم داره باموجودات مختلف وکارشون فقط وفقط عبادت وبندگیه خداست،فقط توزمین معصیت وگناه وجودداره ،توعوالم دیگه همه تابع محضه الهی ن .عالم محضرخداست ،هرجادونفرباشن نفرسوم خداست هیچ چیزی ازنظرش مخفی نیست
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۳:۵۶ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
همه چی دردست قدرت خدای قادرومتعاله،اون زیبای مطلق خدای تبارک وتعالی خودش میدونه چیکارکنه ،کارکه ازدستش درنرفته،لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم،ملیاردهاملیاردعوالم داره زمینی که ماتوش زندگی میکنیم هیچه دربرابرعوالم دیگرالهی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۹ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
ظهر الفساد فی البر و البحر بما کسبت ایدی الناس
Iran (Islamic Republic of)
F
۱۹:۱۴ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
همه چی‌دست خداست ولی به ادم ام عقل و شعور داده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
هی نباشه این زمین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۵ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
این انسان مسؤل نابود کردن زمین هستند وزمین هم از آن ها انتقام می گیرد وبا بلایا وحوادث انسان ها را نابود وزمین را پاک از انسان ویرانگر وخرابکار می کند مثل دایناسورها که نابود شدند خواهید دید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
زمین کم کم قیمتش میاد پایین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
با افزایش شدید گرمای جهان می توان پیش بینی کرد که آبهای جهان بیشتر تبخیر شوند و در فضای کره زمین انباشته شوند ومرتب سیلابهای ویرانگر وطوفان نوحی اتفاق بیفتد اما تداوم طولانی آن باعث خروج ذخیره بخارآب به فضا بصورت اتمهای آب خواهدشد درنتیجه میزان بارندگی ها کاهش وخشکسالیها گسترده تر میشود وانسان مجبور میشود برای زندگی به سایر کرات کوچ نماید چون تنفس انسان دچار مشکلات فراوانی میشود وزندگی باسختیهای فراوانی همراه خواهد بود وقیامت جابجایی کوهها و زعزعه ونشست زمین وریزش فیزیکی زمین شکل می گیرد وزمین به غیر زمین تبدیل میشود وهمه سوال می کنند که چه خبرشده ولی عهدی حتی با اطلاع قبلی به فکرش نمیرسد که قیامت است. ماموریت خورشید وماه وستارگان وسیارگان به پایان میرسد و تا میلیاردها سال انسانها حسرت به دل می مانند که چرا دیگر دنیایی برای زندگی بشر خلق نمی شود وازاین به بعد دیگر گفتنش حرام است زیرا انسان متهم به دروغگویی ودیوانگی و... میشود وسری که درد نمی کند نباید دستمال یا همان دسمال ببست. هرکس گناهی بکارد روزی آن گناه به دست خود یا دیگران درو میشود و انسانی که غرق درنعمت انکارنعمت میکند مستحق بدترین عذابهاست چه خشکسالی باشد چه کرونا وچه طاعون و وبا و آنفولانزا و زلزله وسیل و ویرانیها.از زمانی که خون مظلومی چون حسین ع بر زمین ریخت خیر وبرکت از زمین برداشته شد
ومردمان آخرالزمان در ناپسند کاری سرآمد همه دورانند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
چرا الان کشورها به فکر تغیرات نمیافتند کمکم استفاده از سوختهای پاک را جایگزین بکنید تا دیر نشده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۳ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
همینا سال 2000 رو پایان جهان پیش بینی کرده بودن... هیچ کس نمیتونه پیش بینی کنه خداوند چه آینده ای برای ما رقم زده....
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۹:۲۶ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
به نقاش بگین وقتی هیچ گیاهی نیست یعنی آب هم نیست
تو نقاشی آمازون رودخونه هست گیاه نیست مگه بمب اتم زدن!!
Iran (Islamic Republic of)
ف
۱۹:۱۶ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
رودخونه تو بیابون ندیدی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۷ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
چرا نظرات دانشمندانی که مخالف این نظر هستند را هم منتشر نمیکنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۳ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
ان شاالله ظهور امام مهدی صلوات الله علیه
آخرین اخبار