کارشناس بازار سرمایه گفت: در عمده موارد، فرد زمانی گرفتار معاملات انتقام جویانه می‌شود که انتظار نادرست و نابجایی از بازار داشته باشد.

حامد مهرجو کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با این پرسش که معاملات انتقام جویانه یعنی چه و در چه زمان و شرایطی رقم می‌خورد؟، اظهار کرد: افرادی که در بازار اغلب بدون تحلیل و استراتژی اقدام به معامله می‌کنند، امکان دارد بعد از زیانی که متحمل شده‌اند و پیش بینی‌های نادرستی که از بازار داشته‌اند، عصبانی و بهم ریخته شوند. در این زمان است که تلاش می‌کنند با انجام یک معامله دیگر، انتقام شکست‌ها و زیان‌های قبلی خود را از بازار بگیرند.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه بیان کرد: به طور کل در اکثر موارد معاملات انتقام جویانه زمانی رقم می‌خورد که فرد هنگام مواجه با شرایط مختلف در بازار سرمایه کنترل رفتار خودش را از دست می‌دهد و سعی می‌کند تا با رفتاری هیجانی، معامله انجام دهد.


بیشتر بخوانید


مهرجو در پاسخ به این پرسش که چه افرادی گرفتار این نوع معاملات می‌شوند؟ گفت: هر چقدر افرادی که وارد بازار می‌شوند تجربه و شناخت کمتری داشته باشند و از نظر ذهنی آمادگی شکست و زیان را نداشته باشند، علاوه به گرفتار شدن در بازار، دچار این معاملات و تبعات آن خواهند شد.

او در ادامه اظهار کرد:در اکثر موارد افرادی که دچار این معاملات می‌شود به سبب آن که معاملات انتقام جویانه پایه و اساس منطقی ندارد، باعث می‌شود افراد حتی زیان‌های چند برابری را تجربه کنند. بعضا ممکن است این روند مانند دومینو ادامه دار باشد و در نهایت آسیب‌های جبران ناپذیری را برای فرد به همراه داشته باشد.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: افراد برای این که گرفتار چنین معاملاتی نشوند باید برنامه ریزی اصولی و یک مدیریت سرمایه مناسب در بازار داشته باشند. فردی که یک بار در بازار دچار زیان می‌شود و برای بار بعد نیز دچار مشکل می‌شود باید یک مدت به خودش زمان دهد تا در زمینه‌های مختلف و مرتبط، آموزش ببیند تا بتواند مدیریت و تحلیل اصولی تری از بازار داشته باشد. در این زمان است که به طور قطع به یقین دچار دام‌هایی مانند معاملات انتقام جویانه نخواهد شد.

مهرجو در پایان بیان کرد: معاملات انتقام جویانه می‌تواند به اشکال مختلف و در شرایط مختلف رقم بخورد و همه آن‌ها بستگی به روحیات افراد دارد. ولی در عمده موارد فرد زمانی گرفتار آن می‌شود که انتظار نادرست و نابجا از بازار داشته باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۱۵ مهر ۱۴۰۰
بورس ایران یعنی دستوری یعنی کلاهبرداری شرعی یعنی یک مشت ادم ساده لوح راوارد این گودمیکنند وسرمایه شان رامی بلعندبعدیک مشت کارشناس.....تاپارسال میگفتن بلندمدت باشید۶ماه تایکسال به سود میرسیدالان بلندمدت شده ۳سال به بالا،
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۳:۴۷ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
در سال 1392 طلا تا 50 درصد هم ضرر داد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۲ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
خود مسئولین بورس ودولت آنچنان بعد از دعوت مردم به بورس جهت تقسیم ثروت و عدالت از مردم انتقام گرفتند و اموال مردم را غارت کردند که دیگر چیزی برای سهامدار بیچاره نمانده که از بورس انتقام بگیره چون بورس همه را به خاک سیاه نشاندن است
Iran (Islamic Republic of)
مال باخته بورس
۱۶:۰۱ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
۱۶ماه است که این حیله رابکارمیبرییدواموال مردم رابه بادمیدهید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۸ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
بورس بازار کوتاه مدت نیست. کسی که بخاد سود کنه باید حداقل 2-3 سال سرمایه رو بند کنه. همچنان طلا بهترین سرمایه گذاری خورد در کوتاه مدت هست. ریسک ضرر پایین (در بدترین حالت هیچوقت بیش از 20% ریزش نداشته) و سرمایه همیشه نقد.
آخرین اخبار