به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، جعفروند مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاوررزی آذربایجان شرقی گفت: شهرک شیلات به صورت زنجیره ارزش آبزی پروری با سرمایهگذاری بخش خصوصی در هشترود ایجاد میشود که شامل تامین بچهماهی، تولید خوراک آبزیان و پرورش انواع ماهی خواهد بود.
او با بیان اینکه سرمایهگذاران بخش خصوصی ۱۰۰ میلیارد تومان در این شهرک سرمایهگذاری خواهند کرد، افزود: خوشبختانه آب و زمین مناسب برای اجرای طرح آبزی پروری وجود دارد و این مجتمع با ظرفیت ۵۰۰ تن در فاز اول و ۱۰۰۰ تن در فاز دوم با اشتغالزایی مستقیم برای ۶۰ نفر ایجاد میشود.
او میزان سرانه مصرف ماهی در استان را ۷.۵ کیلوگرم عنوان کرد و ادامه داد: این سرانه نسبت به سرانه کشور که ۱۲.۵ کیلوگرم است، باید به واسطه فراهم سازی زیرساختهای لازم افزایش یابد.
جعفروند ضمن اشاره به کشاورزی قراردادی در شیلات که ضامن ارتقای سطح معیشت کشاورزان است، ادامه داد: کشاورزی قراردادی حلقه ای بین تولید و مصرف با کمترین دخالت واسطه ایجاد میکند. براساس این طرح تولیدکننده باید بتواند بدون دغدغه تامین نهاده به تولید اقدام کند.
احمدی مدیر جهادکشاورزی شهرستان هشترود نیز گفت: این شهرستان دارای ۹ واحد پرورش ماهی سرد آبی و سه واحد پرورش ماهیان گرم آبی با تولید سالیانه حدود ۲۵۰ تن گوشت ماهی و همچنین یک واحد تکثیر و تولید بچه ماهی با ظرفیت یک میلیون قطعه، بسیار مستعد برای پرورش و تولید گوشت ماهی و انواع فرآوردههای آن است.
احمدی افزود: شهرستان هشترود با داشتن دو رودخانه مهم و دائمی کلقان چای و قرانقو چای و سد سهند هشترود میتواند برای ایجاد شهرکهای پرورش ماهی مناسب باشد و از سرمایه گذاران در این زمینه دعوت میشود برای سرمایه گذاری در زمینه تولید آبزیان شهرستان هشترود را انتخاب کنند.
انتهای پیام/ک