به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سمیه محمودی نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی در نشست با مدیرعامل آبفای اصفهان گفت: هر چند در تابستان امسال شرکت آبفا توانست با برخی از اقدامات فنی و حفر چاه، آب شرب مورد نیاز ساکنان شهرضا را تأمین کند، اما برای تأمین پایدار آب شرب این منطقه در بلندمدت باید برنامهریزی لازم انجام شود.
وی با اشاره به وقوع خشکسالی در سالهای اخیر افزود: منابع داخلی شهرضا پاسخگوی نیاز آبی ساکنان این شهرستان نیست و بر این اساس باید زیرساختهای لازم برای تأمین پایدار آب شرب شهرضا طراحی و اجرایی شود.
محمودی خواستار اجرای ۱۰۰ درصدی شبکه فاضلاب در شهرضا شد و گفت: برای جلوگیری از آلودگیهای زیست محیطی و افزایش بهداشت عمومی، اجرای شبکه فاضلاب در این شهر ضروری است و انتظار میرود با سرمایهگذاری بخش خصوصی در آینده نزدیک اجرای شبکه فاضلاب در منطقه به طور کامل اجرا شود.
هاشم امینی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در ادامه این نشست در مورد تأمین پایدار آب شرب شهرستان شهرضا در تابستان بیان کرد: امسال با حفر ۳ حلقه چاه و تجهیز ۷ حلقه چاه دیگر توانستیم به تبعات ناشی از بحران کم آبی در این منطقه غلبه کنیم.
امینی از اجرای سیستم تله متری در تأسیسات آبرسانی شهرضا خبر داد و افزود: استفاده از این سامانه و اصلاح خطوط فرسوده انتقال آب تأثیر به سزایی در توزیع عادلانه آب در این منطقه داشته است.
وی با اشاره به سایر اقدامات فنی برای تأمین پایدار آب شرب شهرضا عنوان کرد: از سال گذشته تاکنون ۶ کیلومتر اصلاح شبکه فرسوده آب در شهرضا و روستاهای اطراف آن انجام شده که نقش بسیار مؤثری در کاهش هدر رفت و تامین آب شرب پایدار منطقه داشته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در بخش دیگری از صحبتهای خود آب شرب شهرضا را از نظر بهداشتی سالم و مطابق با استانداردهای تعریف شده ارزیابی کرد و گفت: نهادهای ذیصلاح با نظارتهای مستمر، آب شرب شهرضا را سالم و بهداشتی اعلام کردهاند و اختلاط آب چاهها سبب کاهش میزان هدایت الکتریکی و افزایش کیفیت آب در تمام نقاط این شهرستان شده است.
وی ادامه داد: امسال با اقدامات انجام شده ۱۵ لیتر بر ثانیه به تولید آب در شهرضا نسبت به سال گذشته افزوده شده است که همین اقدامات، تأمین پایدار آب شرب شهرضا را در تابستان به همراه داشت.
امینی با بیان اینکه تاکنون ۴۴ درصد شبکه فاضلاب شهرضا اجرا شده است، خاطرنشان کرد: طول شبکه فاضلاب مورد نیاز شهرضا ۵۸۷ کیلومتر است که ۲۵۶ کیلومتر آن اجرا شده و ۳۳۱ کیلومتر آن باقی مانده است و انتظار میرود با سرمایهگذاری بخش خصوصی بتوان در کوتاهترین زمان ممکن، اجرای شبکه فاضلاب این شهر را تکمیل کرد و تصفیهخانه فاضلاب شهرضا را نیز توسعه داد.
انتهای پیام