در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه مافین کینوا و ژامبون را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید


مواد مورد نیاز

ژامبون خرد کرده ۱۰۰ گرم

جعفری ریز خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری

پیازچه ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان ۵۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

کدو سبز رنده کرده ۱ عدد متوسط

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان لازم

کینوا خیس کرده ۱ پیمانه

روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

تمام مواد بجز کینوا را با هم مخلوط کنید.

آنگاه کینوا را بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

حالا قالب‌های مافین را چرب کرده و دو سوم قالب را از مایه پرکنید.

سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به‌مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بگذارید تا مافین بپزد.

بعد از اینکه مافین‌ها پخت اجازه دهید کمی سرد شود.

سپس از قالب جدا سازید و در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با سس دلخواه سرو نمائید.

در صورت دلخواه می‌توانید از سینه مرغ پخته و ریش کرده به‌جای ژامبون استفاده نمائید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.