ریحان، گیاهی خوراکی که صنعت آرایشی و درمان سنتی به آن بدهکار است.

محمدرضا دهقانی، عضو هیئت علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز با بیان این که همه گیاهان دارای خواص دارویی و خوراکی هستند، گفت: ریحان دارای خواص درمانی بسیار زیادی از جمله ضد نفخ، ضد اسپاسم و اشتها آوری است.

او با بیان این که ریحان از خانواده نعنایی، یک ساله و علفی است، افزود: این گیاه دارای گل هایی به رنگ سفید و صورتی و گاهی زرد به رنگ طلایی است.

دهقانی گفت: این گیاه از طریق کاشت برگ تکثیر می شود و بذر آن در حیاط منزل نیز قابل کاشت است.

او افزود: از اسانس ریحان برای تولید فراورده های آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می شود.

این عضو هیئت علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی گفت: این گیاه در آشپزی ها به عنوان ادویه هم مورد استفاده قرار می گیرد.

انتهای پیام/د.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار