یکی از غذاهایی که در هر فصلی طرفدار زیادی دارد ولی در فصل پاییز و هوای خنک پای ثابت آشپزخانه‌ها می‌شود، سوپ است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از غذاهایی که در هر فصلی طرفدار زیادی دارد ولی در فصل پاییز و هوای خنک پای ثابت آشپزخانه‌ها می‌شود، سوپ است. در این مطلب چند ترفند کاربردی آموزش داده شده است که به کار بردن آنها باعث خوش‌طعم شدن سوپ می‌شود.

همه ما تجربه کرده‌ایم که در این فصول با کوچکترین تغییرات دمایی دچار سرماخوردگی شویم و برای مداوا کردن خود مدتی را در خانه بگذرانیم. از آنجا که سوپ‌ها منبعی غنی از مواد معدنی مورد نیاز بدن هستند برای درمان سرماخوردگی گزینه بسیار مناسبی هستند و با اطمینان می‌توانیم بگوییم که یک کاسه سوپ حکم چند عدد قرص ویتامین و تقویت کننده بدن را دارد.

۱- یکی از راه‌های تهیه سوپ خوشمزه استفاده از عصاره مرغ و گوشت در آن‌ است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.

۲- در نیم ساعت آخر سوپ جو به آن آب‌لیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند.
۳- برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.

۴- بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود فرنگی و ذرت مشکلی ندارد.

۵- برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید و چربی روی سوپ را با قاشق بردارید.
۶- سوپ که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.

۷- در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و بعد از ۱۵ دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

۸- برای غلیظ شدن سوپ مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

۹- یک و نیم قاشق چای‌خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی بیفزایید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

۱۰- سوپ جو را می‌توان با جو معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است بر اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جو پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتن آن هم کم است.

۱۱- لازم نیست پیاز و سیب زمینی را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم می‌دهند و هم تکه‌های ریز آن‌ها در ظرف باقی نمی‌ماند.

منبع:همشهری آنلاین

انتهای پیام/

برچسب ها: غذا ، سوپ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شیوا
۲۱:۴۸ ۰۲ مهر ۱۴۰۰
طرز تهیه سوپ جواصلااینطوری نیست من خودم اشپزم یه سودی واستون بپزم انگشتاتونم باهاش میخوری.۱ سینه مرغ باپیاززردچوبه فلفل نمک یک قاشق روغن خوراکی ب اندازی کافی آب میپزیم۲ جووهویج مقداری آب میزاریم رواجاق۳ بعدیک ساعت بهش آب گوشت اضافی میکنیم زردچوبه فلفل نمک فلفل سیاه زرشک جعفری گشنیز ویک قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه میکنیم شعله اجاق کم میکنیم سرقابلمه رومیزاریم اروم اروم تایم ساعت نیم بزارم بجوشه حالاسوپمون آماده خوردن خیلثی هم خوشمزه امتحان کنید پشیمون نمیشید
Iran (Islamic Republic of)
شقایق
۲۱:۴۹ ۰۳ مهر ۱۴۰۰
ووووی هوس کردم کدبانو ،اخه تو راهی دارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۲ ۰۱ مهر ۱۴۰۰
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۲ ۰۱ مهر ۱۴۰۰
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۶ ۰۱ مهر ۱۴۰۰
یه ذره زرد چوبه ونعناع داخل روغن سرخ کنید.
یه مثقال کشک.
معجزه می‌کند......
آخرین اخبار