طرز تهیه پنینی مرغ و ژامبون + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه پنینی مرغ و ژامبون را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت پنینی مرغ و ژامبون دعوت کرد.

برای تهیه این ساندویچ خوش طعم احتیاج داریم به:

نان باگت یک عدد، مرغ مزه دار شده 100 گرم، ژامبون گوشت یا مرغ 2 ورق، قارچ 2 عدد، فلفل دلمه‌ای یک عدد، روغن به میزان لازم، پنیر پیتزا یک فنجان، پنیر ورقه‌ای یک عدد، خامه 3 قاشق غذاخوری، سس خردل یک قاشق مرباخوری، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

در ادامه، مراحل تهیه پنینی مرغ و ژامبون را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.