به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، بابک حیدری عضو شورای هماهنگی مجمع نیروهای انقلاب اصفهان درباره مشکلات پیش روی استاندار آینده اصفهان، گفت: در استان یک سری مشکلات ظاهری و روبنایی داریم که یکی از این موارد لزوم جاری بودن آب در رودخانه زایندهرود است. این رودخانه طراوت و شادابی به شهر اصفهان میدهد و یکی از نیازهای کشاورزان شرق و غرب اصفهان است و در کاهش آلودگی هوا و کنترل ریزگردها نقش اساسی دارد. پس معنای جاری شدن رودخانه زایندهرود تنها به دلیل زیباییهایی که به شهر میبخشد نیست بلکه این رودخانه مایه حیات در استان اصفهان است.
وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که استاندار آینده با آن مواجه خواهد بود بیکاری است. استان اصفهان صنعتیترین استان کشور است، اما بیکاری آن در حد متوسط کشوری است که بیکاری جوانان تبعات بسیار بد اجتماعی را در پی دارد.
این فعال سیاسی اصولگرا، گفت: مشکلات زیست محیطی از دیگر چالشهای پیش روی استاندار جدید خواهد بود که علت بروز این مشکل علاوه بر جاری نبودن رودخانه در زایندهرود به وجود تعداد زیادی از صنایع در اصفهان بر میگردد. در اصفهان کارخانههای فولادسازی، پالایشگاه و پتروشیمی وجود دارد و این مشکلاتی که بیان شد جز مشکلات روبنایی استان است.
حیدری تصریح کرد: یکی از مشکلات بسیار مهم و زیربنایی که در سطح کشور داریم رویه و نگاه اصفهان ستیزی برخی از مسئولان است به طوری که اصفهان را یک استان برخوردار محسوب میکنند در حالی که اینگونه نیست و وقتی نگاه کشوری به اصفهان و مشکلات آن واقع بینانه نباشد اثرات آن را در مشکلاتی که ذکر کردیم میبینیم.
وی ادامه داد: معتقدم مهمترین ویژگی که استاندار اصفهان باید داشته باشد این است که در سطح ملی رویه اصفهان ستیزی و نگاهِ اشتباه برخوردار بودن این استان را بر طرف کند و این وفاق را در سطح ملی ایجاد کند به این معنا که بتواند برای رئیس جمهور و وزرای مختلف این موضوع را جا بیندازد که استان اصفهان یک استان برخوردار نیست و نسبت به ظرفیتهایی که دارد تخصیص بودجههای بسیار کمی به آن تعلق میگیرد.
عضو شورای هماهنگی مجمع نیروهای انقلاب اصفهان، افزود: همچنین استاندار آینده باید از ظرفیتهای ملی که در استان اصفهان وجود دارد بهره درست ببرد و این امر هیچ ربطی به سیاستگذاریهای کلان کشوری ندارد. برای مثال ظرفیت کارخانههای صنعتی استان بالا است به طوری که این صنایع مادر سبب اشتغالزایی زیاد شده است، اما در عین حال سبب ایجاد آلودگی هم شده است. در اینجا اگر بیاییم زنجیرههای بعدی تولید صنایع مادر را که آلودگی زیستمحیطی کمتر، درصد اشتغال بیشتر و ارزش افزوده بهتری دارد در استان اصفهان ایجاد کنیم در واقع از یک تهدید به عنوان فرصت استفاده کردهایم.
حیدری گفت: استاندار آینده باید بتواند با درایت خاص و ویژه و تعامل خوبی که با وزرای مربوطه و مدیران عامل شرکتهای صنعتی دارد زنجیرههای بعدی ذوبآهن، فولاد مبارکه، پتروشیمی و پالایشگاه را تحت عنوان واحدهای صنعتی کوچک و متوسطه در استان ایجاد کند.
این عضو شورای مرکزی کانون اندیشه و تمدن اسلامی استان اصفهان، اظهار کرد: البته باید توجه کنیم که این مشکلات چهار ساله به وجود نیامده که بتوان ظرف چهار سال آن را به طور کامل برطرف کرد. برای مثال وقتی آب اصفهان به یزد منتقل شد بدون مهیا شدن پیششرطهای اولیه بود. مشکلات اصفهان ریشه در قصورهای مدیریتی و سوء مدیریت ۲۴ ساله دارد و اینکه ما انتظار داشته باشیم استاندار ظرف چهار سال همه این مشکلات را رفع کند انتظار اشتباهی است، اما اگر سیاستگذاری درست و اصولی باشد و بر اساس این سیاستگذاری، تعامل مناسبی با مسئولان کشوری انجام شود میتوان یک ریلگذاری اصولی، درست و سریع انجام شود که در سالهای بعد خیر و برکت آن به اصفهان برسد.
وی خاطرنشان کرد: هدف رضایت خداوند متعال است که به دست نمیآید مگر با رضایت خلق. وقتی به مردم یک نگاه درست و انسانی داشته باشیم رضایت خداوند هم جلب میشود و وقتی بندگان راضی باشند موجب میشود که تصمیمات عوام پسندانه نگیریم و نگاه بلند مدت برای حل مشکلات داشته باشیم.
منبع:ایسنا
انتهای پیام