رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: یکی از روش‌های پیشگیری سقوط از درخت، استفاده از شیوه نوین سرشاخه کاری گردو است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، دکتر حبیب الله معصومی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: گردوتکانی در شهریورماه آغاز می‌شود و تا پایان مهر ماه نیز ادامه دارد که تا کنون یک نفر بر اثر سقوط از درخت در نهاوند فوت شده است، همچنین یک نفر در شهرستان نهاوند در روز گذشته مصدوم شده است که خوشبختانه این فرد آسیب جدی ندیده است.

او بیان کرد: یکی از روش‌های پیشگیری سقوط از درخت استفاده از شیوه‌های نوین از جمله سرشاخه کاری گردو است چرا که در این شیوه ازپرورش ارتفاع درخت کم و محصول آن چند برابر می‌شود همچنین از بروز حوادث هنگام گردو تکانی جلوگیری می‌شود.

معصومی با بیان اینکه استفاده از روش‌های سنتی برای گردو تکانی خطر آفرین است، تصریح کرد:به جای روش‌های سنتی باید از دستگاه‌های جدید و به روز برای تکاندن درخت گردو استفاده کرد که در این شیوه شوکی به درخت گردو وارد شده و در کمتر از ۳۰ ثانیه محصول آن به پایین درخت می‌ریزد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: برخی باغداران تصور می‌کنند استفاده از این دستگاه‌ها برای چیدن محصول موجب خشک شدن درخت و یا کم بار شدن درخت در سال‌های آینده می‌شود و این در حالیست که هیچ آسیبی به درخت نمی‌رساند.

اودر  ادامه یاد آورشد: با توجه به آمار حوادث در گردو تکانی، تمام نیرو‌های اورژانس در حالت آماده باش هستند و در صورت بروز حادثه در اسرع وقت و با تجهیزات کامل در محل حادثه حاضر می‌شوند.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.