به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از RT Arabic ؛ باستان شناسان بیش از ۶۰ ابزار استخوانی را در غاری در مراکش در ساحل اقیانوس اطلس پیدا کرده اند که انسانهای اولیه از آن برای تهیه لباس چرم و خز استفاده میکردند. عمر این ابزارها ۹۰ تا ۱۲۰ هزار سال است و به نوعی قدیمیترین نشانههای تولید لباس به دست انسان محسوب میشود.
به گفته محققان، آغاز استفاده انسان از لباس یکی از مهمترین اتفاقات در تاریخ بشر است، زیرا نه تنها شواهدی از توسعه فرهنگی و شناختی است، بلکه به انسان امکان مهاجرت از آفریقا به مناطق سرد را داد. باستان شناسان بر این عقیدهاند که انسان استفاده از لباس را در اواخر پلیوسن آغاز کرد، اما آنها نمیتوانند این موضوع را با دقت بیشتری تعیین کنند، زیرا چرم، خز و مواد ارگانیک مورد استفاده در ساخت آنها به خوبی حفظ نشده است. بنابراین، دانشمندان در تلاش هستند تا شواهدی غیر مستقیم برای تاریخچه ظهور لباس برای انسان پیدا کنند.
بیشتر بخوانید
محققان در حال مطالعه بر روی غار Contrebandier در مراکش هستند که حدود ۱۲ هزار استخوان حیوانات در آن پیدا کرده اند که از این تعداد حداقل ۶۰ مورد به عنوان ابزاری برای تولید لباس مورد استفاده قرار گرفته است. این قطعات دارای شکل خاصی، صیقلی و صاف هستند که نشان میدهد از آنها برای مدت طولانی استفاده شده است. همچنین استخوانهای متعلق به حیوانات کوچک با خز و استخوان گاو و دیگر حیوانات نیز کشف شده است.
متخصصان، ابزارهای موجود در غار Contrebandier را با ابزارهایی که برای تولید چرم استفاده میشده مقایسه کرده و دریافتند که آنها دارای شکل و مشخصات یکسانی هستند و ۱۲۰ هزار سال قدمت دارند. این قدیمیترین شواهد یافت شده است که نشان میدهد انسان شروع به تولید لباس کرده است.
انتهای پیام/