![دانههای جادویی برای سلامت و نشاط](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350137_413.jpg)
غلامرضا سرگزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: در حال حاضر ١۵٠فقره پرونده با ظرفیت جوجه ریزی ۴ میلیون و ۵٠٠ هزار قطعه در هردوره و توان تولید ٣٠ هزار تن گوشت مرغ عمدتا با سرمایهگذاری شخصی برای دریافت موافقت اصولی، پروانه ساخت و بهره برداری در حال بررسی است که انشالله در موعد مقرر به بهره برداری رسیده و موجبات افزایش ضریب خوداتکایی سیستان وبلوچستان به گوشت مرغ را فراهم نماید.
وی تصریح کرد : در شش ماه گذشته امسال با جوجه ریزی حدود ۶ میلیونی در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی، بیش از ١٠ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف شده است .
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار داشت در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ٢۴۴ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با توان تولید ۴۴ هزار و ٨٠٠ تن گوشت مرغ را دارا میباشند.
گفتنی است: بر اساس نیاز سرانه مصرف، سالانه سیستان و بلوچستان نیاز به ٩٣ هزارتن گوشت مرغ دارد.
انتهای پیام/گ