به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه اینترنتی رأی الیوم در سرمقاله خود نوشت: پس از گذشت یک سال از امضای توافقهای آبراهام برای عادی سازی روابط بین چهار کشور عربی و رژیم اشغالگر صهیونیستی، به نظر میرسد تل آویو تاکنون برنده اصلی بوده است، زیرا چهار کشور عربی بازارها و مرزهایشان را در برابر کالاها و تولیدات رژیم اشغالگر از مناطق غصب شده باز کرده اند.
رأی الیوم تاکید کرد چهار کشور عربی سازشکار با رژیم صهیونیستی، بازنده عادی سازی روابط بودند، زیرا ملتها این گناه را فراموش نمیکنند و نمیبخشند. از سوی دیگر، به سبب شکستهای پی در پی رژیم صهیونیستی، اعم از جنگ غزه، فرار قهرمانانه اسرا از زندان جلبوع، ارسال نفتکش ایران به لبنان، آینده تاریکی بر روابط این کشورها با تل آویو حاکم است، زیرا رژیم صهیونیستی که نمیتواند از خود حمایت کند، چطور میخواهد به حمایت از این کشورها بپردازد.
برای این روزنامه دشوار است که انتظار داشته باشد گرمی روابط بین این کشورها و رژیم اشغالگر طی سالهای آینده ادامه یابد؛ به ویژه که رژیم صهیونیستی با شکستهای میدانی در غزه و کرانه باختری به دست گروههای مقاومت مواجه بوده است و به سبب ضربات اخیر و دردناک مقاومت، نوعی ضعف روزافزون در محافل مؤسسههای نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی ایجاد شده است.
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا که رهبری جشن «دروغین» به مناسبت گذشت یک سال از این روابط را برعهده داشت، متعهد شد که کشورهای عربی بیشتری را به طی کردن این راه تشویق خواهد کرد.
بیشتر بخوانید:
تحول مهمی که در زمینه عادی سازی روابط و اتفاق هایش میتوان رصد کرد، ایجاد تغییرات ملموس و نگران کننده در مواضع کشورهایی مانند اردن و مصر است که در گذشته روابط خود را با تل آویو عادی سازی کردند. به طوری که به رغم رکود کشنده حاکم بر روند صلح، افزایش شهرک سازیها و جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در کرانه باختری اشغالی، مصر و اردن در زمینه سیاسی و اقتصادی به شکل بیشتری به تل آویو اقبال نشان میدهند.
امید کشورهای سازشکار به نظریهای مبنی بر تسلیم شدن ملت فلسطین و دست برداشتن مقاومت از آزادسازی خاک فلسطین بود که خطای آن ثابت شده است و تحولاتی مانند جنگ اخیر غزه در دفاع از قدس که گروههای مقاومت طی آن بیش از ۴۲۰۰ راکت به عمق خاک فلسطین اشغالی شلیک کردند، پیروزی عملیات فرار اسرا از زندان جلبوع در شکستن هیبت امنیتی رژیم صهیونیستی و رسیدن مازوت ایران به لبنان بدون اینکه تل آویو جرأت کند نفتکش یا تانکرهای حامل مازوت را هدف قرار دهد، همگی شاخصهایی است که نشان دهنده آینده تاریک رژیم اشغالگر و کشورهای سازشکار است.
نمیدانیم بلینکن از چه راههایی مانند طعمه برای تشویق دیگر کشورها به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی آشفته و فروپاشیده استفاده خواهد کرد؛ اسرائیلی که اکنون ترس و وحشت بر آن حاکم شده است و نمیتواند هیچ یک از تهدیدهایش در لبنان و نوار غزه را اجرا کند. آن هم در حالی که آمریکا حامی آن متحمل شکستهای پی در پی شده و به سبب آن عقب نشینیهای ذلت آوری از افغانستان روی داده است و به زودی چنین عقب نشینی از سوریه نیز اتفاق خواهد افتاد.
دولتهای سازشکار عربی با امضای توافقهای «صلح تقلبی» با حکومت نژادپرست و محکوم به ارتکاب جنایتهای جنگی علیه ملتهای عربی در فلسطین اشغالی، لبنان، سوریه، مصر و اردن، مرتکب گناهی شدند که مادر گناهها است. شاید سقوط رسواکننده و خجالت آور دولت وابسته به حزب عدالت و توسعه در انتخابات پارلمانی مغرب به سبب امضای توافق با تل آویو، شاخصی برای تحولات احتمالی و نزدیک در دولتها و کشورهای عربی دیگر باشد، زیرا ملتها این اقدام را فراموش نمیکنند و آن را نمیبخشند.
گذشت یک سال از توافقهای عادی سازی روابط با تل آویو مناسبتی است که شایسته جشن گرفتن نیست؛ بلکه باید به مناسبت آن عزاداری کرد. اگر کشورهای سازشکار بر این باورند که رژیم صهیونیستی میتواند از آنها حمایت و امنیت و ثبات آنها را حفظ کند، در اشتباه هستند، زیرا رژیم صهیونیستی دیگر حتی نمیتواند از خودش دفاع کند.
انتهای پیام/
خدا شفا بده
بازنده اصلی هم مردم ایران که زیر تحریم له شدن و حتی واسه نان شب هم موندن و برنده دوم کاسبان تحریم ایرانی که از خون مردم تغذیه میکنند