به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، به نقل از اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب سیستان و بلوچستان "داریوش امانی" در بازدید از بندر شهید بهشتی چابهار اظهار داشت: در حال حاضر روزانه چهار هزار دستگاه کامیون در حال حمل کالاهای اساسی از بنادر کشور هستند.
وی ادامه داد: در بحث کالای اساسی اولویت برای این سازمان بندر امام خمینی (ره) است که خوشبختانه بعد از مصوبه شورای عالی ترابری که قرار شد کمتر از ۲ هزار و ۵۰۰ ناوگان به این بندر فرستاده نشود، در حال حاضر حدود ۲ هزار و ۷۰۰ ناوگان در حال حمل کالای اساسی از این بندر مهم کشور است.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به مشکلات بندر چابهار در زمینه کالاهای اساسی گفت: این بندر مهم و استراتژیک کشور دارای مشکلاتی در زمینه ظرفیت انبار ذخیره کالاهای اساسی است که اقدامات خوبی نظیر احداث سیلوی ۱۰۰ هزار تنی و ساخت انبار توسط بخش خصوصی درحال انجام است.
امانی تصریح کرد: این سازمان در شرایط کنونی به منظور تسریع در روند جابجایی کالا از بندر چابهار مقرر کرد با ۶ استان مقصد کالای اساسی چابهار جلسهای برگزار کند تا ناوگان مورد نیاز برای تخلیه ۱۰۹ هزار تن کالای موجود در محوطه آن از این ۶ استان تامین شود.
وی با بیان اینکه امسال حدود ۲ میلیون تن کالا از بندرچابهار حمل شده است که ۷۰۳ هزار تن آن را کالای اساسی تشکیل می دهد، گفت: امیدواریم با اقدامات این سازمان در زمینه در نظر گرفتن مشوقها برای رانندگان نظیر روغن و لاستیک شاهد رشد روز افزون جابجایی کالا در کشور باشیم.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای ادامه داد: همچنین این سازمان به منظور اصلاح فرآیند تخلیه بار از بنادر با برگزاری جلسات متعدد با دستگاههای مرتبط به نتایج مطلوبی رسیده است که کم شدن زمان معطلی رانندگان در بنادر از آن جمله بهشمار میرود.
امانی تصریح کرد: هم اینک حدود ۲ میلیون تن کالا در بنادر کشور دپو شده است که یک و چهار دهم آن مربوط به بندر امام خمینی (ره) میشود و بقیه در سایر بنادر است.
وی ادامه داد: سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تعهد کرده است دربازده زمانی یک ماه و نیم آینده ۲ میلیون تن کالا دپو شده در بنادر کشور را حمل نماید که امیدواریم با افزایش ناوگان به پنج هزار دستگاه بتوانیم این مهم را هر چه سریعتر محقق کنیم.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای افزود: در حال حاضر روزانه ۹۲ هزار تن کالا را حمل میکنیم که قرار است این میزان را به ۱۰۰ هزار تن برسانیم.
امانی با اشاره به اهمیت صادرات غیر نفتی گفت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب در زمینه افزایش تعاملات با کشورهای همسایه و توجه رییس جمهوری به افزایش صادرات غیرنفتی، این سازمان ساماندهی پایانههای مرزی را در اولویت کاری خود قرار داده است.
او اضافه کرد: خوشبختانه صادرات از پایانههای مرزی کشور در سالجاری نسبت به سال گذشته ۹ و نیم درصد رشد داشته است که این امر نشان از اقدامات خوبی است که در پایانههای مرزی در حال انجام است.
انتهای پیام/ع