برداشت انگور از قطب تولید انگور دیم در فارس آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی سپیدان گفت: بیش از دو هزار باغدار سپیدانی برداشت انگور از تاکستان‌های دیم در این شهرستان را آغاز کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهدی نصیری مدیر جهاد کشاورزی سپیدان با بیان اینکه یش از دو هزار باغدار سپیدانی برداشت انگور از تاکستان‌های دیم در این شهرستان را آغاز کردند، گفت: سطح زیر کشت انگور دیم در شهرستان سپیدان پنج هزار هکتار است.

او ادامه داد: میانگین تولید این محصول سه و نیم تن در هکتار است و پیش بینی می‌شود امسال ۱۷ هزار تن انگور دیم از باغ‌های شهرستان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی سپیدان با بیان اینکه مهمترین ارقام انگور دیم در سپیدان عسکری، ریش بابا، شیرازی، رطبی و سیاه سمرقندیست گفت: رقم عسکری به عنوان رقم زودرس و سمرقندی به عنوان رقم دیررس در شهرستان برداشت می‌شود.

او افزود: این ارقام علاوه بر تطابق و سازش پذیری با شرایط دیم، از مقاومت بالایی نسبت به آفات و بیماری ها، عملکرد مطلوب دارد و از طعم، مزه و بازار پسندی رضایت بخشی نیز برخورداراست.

نصیری تصریح کرد: محصول تولیدی از تاکستان‌های دیم این شهرستان به دلیل استفاده از کود‌های دامی و کمپوست و حداقل استفاده از کود‌های شیمیایی و سموم دفع آفات در زمره محصولات سالم به شمار می‌آید.

نصیری افزود: صد درصد باغ‌های انگور در شهرستان سپیدان دیم است و غالبا در اراضی شیب دار کشت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی سپیدان گفت: انگورسپیدان علاوه بر تامین بازار‌های استانی به استان‌های جنوبی و همجوار فارس هم صادر می‌شود.

شهرستان سپیدان یکی از مناطق کوهستانی و سردسیر فارس است و در فاصله ۷۵ کیلومتری شیراز مرکز استان قرار دارد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار