به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،میوه "بِه" نیز مانند بسیاری از میوههای دیگر، سرشار از مواد مغذی مانند ویتامینهای A، B، C، فیبر خوراکی و همچنین املاح و مواد معدنی مانند پتاسیم، مس، سلنیوم، روی، فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم است و این در حالیست که این میوه چربی کمی دارد.
چند نمونه از فواید این میوه پرخاصیت و با ارزش غذایی بالا به شرح زیر است:
۱. کمک به گردش خون و سلامت مو
این میوه حاوی مقدار زیادی مواد معدنی مانند آهن، مس و روی است. این سه ماده معدنی به همراه سایر عناصر کمیاب، برای تولید گلبولهای قرمز خون ضروری هستند، زیرا هنگامی که تولید گلبولهای قرمز خون در بدن زیاد است، گردش خون در بدن افزایش مییابد که این به معنای حمل اکسیژن بیشتر در سراسر بدن است. این امر باعث افزایش جریان خون در پوست بدن و پوست سر میشود که میتواند سلامت فولیکولهای مو را افزایش داده و رشد موها را تحریک کند.
۲. کمک به کاهش وزن
بهبود هضم غذا یکی از بهترین راهها برای کاهش وزن و تضمین متابولیسم سریع است که دستگاههای بدن را بهینه نگه میدارد. مانند میوههای دیگر "به" نیز فیبر غذایی بالایی دارد، اما میزان قابل توجه فیبر خوراکی در این میوه به این معنی است که با مصرف "به"، دستگاه گوارش کارآمدتر و منظمتر کار میکند و این امر به نوبه خود باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش و کاهش اضافه وزن میشود.
۳. کمک به پیشگیری از سرطان
سرطان یکی از بیماریهای شایع در عصر اخیر است، بنابراین هر چیزی که بتواند شانس ابتلا به این بیماری را کاهش دهد معمولاً بسیار محبوب میشود. میوه "بِه" حاوی سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها، مانند ترکیبات فنولیک و فیتونوترینت است که در خنثی سازی و همچنین از بین بردن رادیکالهای آزاد در بدن بسیار موثر هستند. رادیکالهای آزاد در واقع محصولات جانبی خطرناک متابولیسم سلولی هستند که ممکن است باعث جهش یا مرگ سلولهای سالم شوند. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در میوه "بِه" به طور مستقیم با کاهش احتمال ابتلا به انواع مختلف سرطان ارتباط دارد.
۴. کمک به سلامت پوست
این میوه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ویتامین است که برای حفظ سلامت و جوانی پوست بسیار مفید هستند.آنتی اکسیدانها به از بین بردن آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد به سلولهای پوست کمک میکنند و بنابراین باعث کاهش چین و چروکهای صورت شده و لکهها را از بین میبرند و از پوست در برابر تاثیرات اشعه ماوراء بنفش محافظت میکنند.
۵. کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن
همانطور که قبلاً نیز اشاره شد، این میوه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است، اما ویتامینهای دیگر مانند ویتامین C و E موجود در این میوه نیز به طرق مختلف به تقویت سیستم ایمنی انسان کمک میکنند. به عنوان مثال ویتامین C به سیستم ایمنی کمک میکند تا گلبولهای سفید خون را افزایش دهد که اولین خط دفاعی در برابر عوامل بیماری زا، ویروسها و باکتریهای بدن هستند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/