شماری از شهروندان کشور از آغاز نشدن روند توزیع گذرنامه شکایت دارند و می‌گویند که به علت نداشتن گذرنامه آنان نمی‌توانند بیمارانشان را برای تداوی به بیرون از کشور انتقال دهند.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از باشندگان می‌گویند که نیاز دارند تا هرچه زودتر بیمارانشان را برای درمان به بیرون از کشور انتقال دهند، اما به علت متوقف بودن توزیع گذرنامه نمی‌توانند این کار را انجام دهند.

علی‌ محمد محمدی، یکی از باشندگان کابل می‌گوید که دختر سی‌ و دو ساله‌اش بیماری قلبی دارد و پزشکان به او گفته‌اند که باید دخترش را برای درمان به بیرون از کشور ببرد.

اکنون این مرد شصت‌‎ و نه ساله می‌گوید که بیش از یک ماه است که برای گرفتن گذرنامه سرگردان است. 

شماری از شهروندان کشور تقریبا هر روز به ریاست پاسپورت در کابل سر می‌زنند و از آغاز کار این نهاد اطلاع می گیرند.

عبدالرشید، مرد سی‌ونه ساله می‌گوید که بیماری عصبی دارد و همسرش نیز از هفت سال بدین سو مبتلا به بیماری شده است و برای تداوی باید به بیرون از کشور بروند. عبدالرشید گفت: همسرم مریض است، آمده‌ام که برایش پاسپورت بگیرم.

شهروندان کشور می‌گویند که بی‌کاری، مسافرت برای یافتن کار و تلاش برای درمان بیماران از علت‌هایی هستند که آنان را ناگزیر ساخته است که به بیرون از کشور بروند و برای این کار نیاز به گذرنامه دارند.

در همین حال، عبدالخالق محمدی، معاون ریاست پاسپورت، می‌گوید که کار برای آغاز توزیع گذرنامه ادامه دارد و به زودی عملی خواهد شد.

محمدی گفت: وسایل و سیستم ریاست پاسپورت همه‌اش پا برجاست. ما مشکل نداریم. بحث تخنیکی است. هدف ما اینست که ادارات افغانستان با ریاست پاسپورت بستگی داشته باشد. مثلا اداره احوال نفوس، دافغانستان بانک، وزارت امور داخله وزارت تجارت که چند نهاد باهم ارتباط کاری دارند، ایجاب می‌کند که ما همزمان کار خود را آغاز کنیم.

کار توزیع گذرنامه به تاریخ بیست‌ و چهارم اسد امسال همزمان با سقوط حکومت پیشین متوقف شد و تا کنون آغاز نشده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: طالبان ، پاسپورت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.