به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از دیلی میل؛ به تازگی یک شیء مرموز به سیاره مشتری برخورد کرد و نوری درخشان را بوجود آورد که این لحظه از فاصله ۳۸۲.۷۶ میلیون مایل دورتر و توسط دو ستاره شناس ثبت شد. هارالد پالسکه، ستاره شناس آلمانی در حال رصد سایه قمر آیوی سیاره مشتری بود که ناگهان متوجه این برخورد احتمالی شد.
این ستاره شناس در گفتگویی گفت که این درخشش لحظهای نور من را بسیار شگفت زده کرد. پالسکه در ادامه صحبت هایش گفت که پس از دیدن نور روشن که به مدت دو ثانیه قابل مشاهده بود، به تمامی فریمهایی که ثبت کرده بودم نگاه کردم تا منشا نور را پیدا کنم.
در صورتی که این برخورد تایید شود، هشتمین برخورد ثبت شده به این سیاره که یک غول گازی است، خواهد بود. اولین مورد از برخوردها به مشتری در سال ۱۹۹۴ شناسایی و ثبت شد.
خوزه لوئیس پریرا، ستاره شناس برزیلی، دیگر ستاره شناسی بود که این رویداد را ثبت کرد. او تجهیزات خود را تاریخ دوازدهم سپتامبر در سائو کتانو دو سول در ایالت سائوپائولو در منطقه جنوب شرقی برزیل مستقر کرده و به رصد مشتری پرداخته بود.
پریرا درباره دیدن این پدیده گفت: "من در اولین ویدئو متوجه درخشندگی متفاوتی در مشتری شدم، اما توجهی به آن نکردم، زیرا تصورم این بود که این نور ممکن است مربوط به برخی پارامترها باشد و دوباره به رصد سیاره ادامه دادم و برای اینکه کارم متوقف نشود، ویدئو را بررسی نکردم. دو روز بعد و صبح چهاردهم، نتایج رصدها را بررسی کردم و اطلاعات بدست آمده را برای انجمن نجوم فرانسه فرستادم و آنها تایید کردند که رویدادی که در این ویدئو رخ داده و مشاهده میشود، یک برخورد است."
گفتنی است که این برخورد عجیب در روز دوشنبه ساعت ۶:۳۹ بعد از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی اتفاق افتاده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
من بودم دکل جرثقیلم خیلی بالا
بالا بردم تاسیاره را بیارم پایئن
قلابش کنده شد
مطالب مرتبط با اختر شناسی بسیار عالی و در عین حال تا حدود زیادی شگفت انگیز و حتی ترسناک هستند! ...
کاملا مشخصه.