به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مهدی فروغیان رئیس بخش اورژانس بیمارستان قائم (ع) مشهد، در نشست خبری با موضوع «اورژانس و فوریتهای پزشکی در شرایط کرونا» که از سوی روابط عمومی سازمان نظام پزشکی مشهد، در اپلیکیشن کلاب هاوس برگزار شد؛ گفت: در حال حاضر تنها بیمارستان قائم مشهد و بیمارستان رضوی به صورت محدودتری خدمات اورژانسی مرتبط با سکتههای حاد مغزی را ارائه میدهند که با توجه به زمان طلائی و محدود ارائه خدمات درمانی به بیماران سکته مغزی و جمعیت شهر، اورژانسهای فعال کد ۷۲۴ باید توسعه یابد.
او افزود: طبق آنچه اعلام شده بیمارستان هاشمینژاد نیز در آینده به چرخه ارائه خدمات به بیماران سکته حاد مغزی خواهد پیوست که قطعا در مدیریت درمان این بیماران در شهر موثر خواهد بود.
رئیس بخش اورژانس بیمارستان قائم (ع) مشهد ادامه داد: پیش از شیوع بیماری کرونا به همت ریاست دانشگاه و تیم مدیریتی بیمارستان توانستیم اورژانس بیمارستان را در کوهسنگی ایجاد نماییم و این فضای جدید توانست باعث مدیریت بهتر در شرایط کرونایی بشود. اولویت درمان با بیماران کرونایی بوده، ولی بیماران غیرکرونایی هم باید ساماندهی میشدند و لازمهاش این بود که دو فضای مختلف را داشته باشیم.
فروغیان بیان کرد: البته این موضوع باعث شد حجم کاری همکاران ما بهخصوص در اورژانسها خیلی بیشتر شود چرا که با همان تعداد نیروی انسانی قبلی باید دو فضا را مدیریت میکردیم و عملا حجم کاری دو برابر و سختی برای همکارانمان دو چندان شد. درگیری و ابتلا پرسنل بیمارستانی به کرونا هم این سختی را در این ۱۸ ماه تشدید میکرد.
او با بیان این که شرایط کاری ما هیچ زمانی در این ماهها از سختی به آسانی تبدیل نشده است، تصریح کرد: نمیتوان گفت که در زمانهایی شرایط ما سختتر یا آسانتر بوده چرا که بیماران کرونایی و غیرکرونایی مانند دو پله ترازو بودهاند؛ هر زمان بیماران مبتلا به کرونا بیشتر میشد، بیماران غیرکرونایی کمتر میشدند و هر زمان کرونا کاهش مییافت، بیماران غیرکرونایی که در زمان کرونا به بیمارستان مراجعه نکرده بودند افزایش پیدا میکردند. این امر باعث شده که در این ۱۸ ماه فعالیت همکاران ما همیشه خیلی پررنگ باشد.
رئیس بخش اورژانس بیمارستان قائم (ع) مشهد تاکید کرد: از طرف دیگر باید توجه داشت بیمارستان قائم (عج) مرکز ارجاعی بیماران مغز و اعصاب است و همزمان که بیماران کرونایی باید مدیریت میشدند، بیماران غیرکرونایی هم باید به خوبی ساماندهی میشدند و در واقع درمان بیماران به خوبی در هر دو حوزه پیش میرفت.
انتهای پیام//ف. ب