معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل کردستان گفت: متأسفانه ۹۵ درصد از معتادان متجاهر بهبود یافته به علت ضعف در ارائه حمایت‌های اجتماعی پس از خروج از مراکز درمانی، مجدد به چرخه اعتیاد باز می‌گردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،بهادر اسدی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل کردستان در کارگاه آموزشی- توجیهی ضابطان، قضات، نمایندگان دستگاه‌های متولی، تیم درمانگر و عوامل نظارتی (مددکار مرکز، نماینده ناظر قضایی، دیده‌بانان پیشگیری) که در سالن جلسات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: در این کارگاه تعریف اعتیاد، تفاوت بین اعتیاد و عادت، طبقه‌بندی مواد مخدر، همراهی اعتیاد با اختلال‌های روانی، سبب‌شناسی اعتیاد، نقش عوامل‌زیستی در سبب شناسی اعتیاد، تظاهرات اعتیاد، اصول مهم در درمان اعتیاد و عوامل روانشناختی تشریح شد.

اسدی افزود: انواع حمایت اجتماعی، حمایت اجتماعی ادراک شده، منابع و سطوح حمایت اجتماعی، حمایت اجتماعی و سلامت روان، ویژگی‌های حامی اجتماعی، برخی منابع اجتماعی، اشتغال و کاهش احتمال عود، نقش انجمن‌های خودیاری، نقش خانواده و نقش ادارات و دستگاه‌ها اهم مطالب ارائه شده در کارگاه حمایت‌های اجتماعی بود.

او گفت: همچنین تکالیف قانونی قوه قضائیه در حوزه مواد مخدر، قوانین مرتبط با مواد مخدر و مراقبت بعد از خروج، وظائف ادارات، تیم غربالگری، تیم ارزیابی، مددکار، تکالیف مراقبتی، پیگیری بعد از خروج و تعقیب کیفری و تعلیق آن اهم مطالب ارائه شده در کارگاه مفاهیم حقوقی و قضایی بود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل کردستان  از اجرای آئین‌نامه مراقبت بعد از خروج معتادان خبر داد و اذعان کرد: متأسفانه ۹۵ درصد از معتادان متجاهر بهبود یافته به علت ضعف در ارائه حمایت‌های اجتماعی پس از خروج از مراکز درمانی، مجدد به چرخه اعتیاد باز می‌گردند.

اسدی یادآور شد: تنها با وجود فراهم کردن حمایت‌های اجتماعی و اشتغال برای بهبودیافتگان، می‌توان به تکمیل چرخه درمان آنها امیدوار بود.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار