به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش به یکی از پر تکرارترین سوالات بیمه شدگان تامین اجتماعی پاسخ داده ایم.
درحال حاضر چه نوع خدماتی در کارگزاریهای رسمی قابل ارائه است؟
پاسخ: خدمات صدور، چاپ و تحویل دفترچههای درمانی – حمایتهای کوتاه مدت شامل پرداخت هزینه پروتز و اروتز، پرداخت کمک هزینه ازدواج، پرداخت کمک هزینه کفن و دفن، پرداخت کمک هزینه ایام بارداری – صدور و چاپ برگه پرداخت بیمه شدگان خاص – دریافت لیست حق بیمه کارفرمایان به صورت اینترنتی – تشکیل پرونده مطالباتی کارگاهی - پذیرش اسناد خسارات متفرقه – امور مرتبط با بیمه شدگان اختیاری و مشاغل آزاد – امور مرتبط با بیمه رانندگان حمل و نقل درون و برون شهری
آیا برای دریافت خدمات دفترچه درمانی همچنان بایستی به شعبه اصلی محل پرداخت حق بیمه خود مراجعه نمود؟
پاسخ: به منظور رفاه حال بیمه شدگان و مخاطبین سازمانی درحال حاضر با ایجاد تمهیدات لازم، کلیه بیمه شدگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی میتوانند به منظور دریافت خدمات دفترچه درمانی خود و افراد تبعی به نزدیکترین و در دسترسترین کارگزاری (در سراسر کشور) مراجعه و خدمات مزبور را دریافت کنند.
مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده مطالباتی و اخذ کد کارگاهی از طریق کارگزاریهای رسمی به چه صورت میباشد؟
پاسخ: به منظور کاهش حجم مراجعات به شعب تأمین اجتماعی و تسریع در اجرای این فرآیند کلیه کارفرمایان اعم از حقیقی و حقوقی میتوانند جهت تشکیل پرونده و اخذ کدکارگاهی خود، با ارائه مدارک و مستندات مربوطه به کارگزاری ذیربط در محدوده عملکرد شعبه خود مراجعه و درکمترین زمان ممکن نسبت به تخصیص و دریافت کد کارگاهی خود اقدام نمایند.
مدارک مورد نیاز بابت کارگاههای دارای شخصیت حقیقی:
- جواز کسب صنفی معتبر (دائم یا موقت).
- پروانه تأسیس یا بهره برداری.
- اسناد مالکیت یا اسناد اجاره یا صلح نامه کارگاه.
- احکام مراجع قضایی مبنی بر مالکیت یا اجاره کارگاه.
- تاییدیه اتحادیه یا مجمع امور صنفی مربوطه مبنی بر کارفرمایی و بهره برداری کارگاه.
- تکمیل و ارائه فرم نمونه امضاء و اثر انگشت کارفرما و کدملی.
مدارک مورد نیاز بابت کارگاههای دارای شخصیت حقوقی:
- تکمیل و ارائه فرم نمونه امضاء صاحبان امضاء مجاز و نمونه مهر آنها.
- آگهی تاسیس، روزنامه رسمی و اساسنامه شرکت.
- تصویر سند مالکیت یا اجاره محل شرکت.
- پروانه تأسیس یا بهره برداری.
- سایر مدارک مرتبط با شروع فعالیت و تاسیس شرکت در صورت ضرورت (مانند اظهار نامه ثبت و موافقت اصولی)
- شناسه و کد ملی اشخاص حقوقی.
اقدام لازم در خصوص اخذ مجوز کارگزاری و شرایط متقاضیان چیست؟
پاسخ: در صورت تصمیم به واگذاری مجوز کارگزاری، مراتب و شرایط متقاضیان به نحو مقتضی از طریق ادارات کل ذیربط و سایت رسمی سازمان اطلاع رسانی خواهد شد.
در صورت تمایل به امتیازدهی به کارگزاریهای رسمی سراسر کشور چه باید کرد؟
پاسخ: به منظور رعایت اصل تکریم مخاطبین سازمان و اخذ نظرات مستمر آنان در جهت ارتقاء کارائی و افزایش بهره وری در کارگزاریهای رسمی، سامانه نظر سنجی کارگزاریها در سایت رسمی معاونت و سامانه پیامکی با شماره ١٠٠٠١٤٢٠١جهت امتیاز دهی به آنها راه اندازی گردیده است تا مراجعین نظرات خود را در قالب دادههای کمی و منفصل ارائه نمایند.
امتیازدهی از طریق سامانه پیامکی در خصوص عملکرد کارگزاری به وسیله ارسال پیامک به شماره ١٠٠٠١٤٢٠١ به شکل ذیل امکان پذیر میباشد:
کد کارگزاری= امتیاز (١= عالی،٢= خوب،٣= متوسط،٤= ضعیف)
بیشتر بخوانید: