به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علیرضا بصیری، مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز از پایان برداشت آلوبخارای دیم در نیریز خبر داد و گفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان به مساحت ۲۲۵ هکتار واقع شده که ۲۱۰ هکتار آن بارور است.
او افزود: عملیات برداشت آلوبخارا از اواخر مردادماه آغاز شد و در دهه اول شهریورماه به پایان رسید.
بصیری تصریحکرد: عملکرد محصول آلو بخارایتر با توجه به خشکسالی و سرمازدگی در سال جاری ۲۱۰ تن بوده که نسبت به شرایط طبیعی با افت ۴۲۰ تنی مواجه هستیم.
او خاطرنشانکرد: این محصول به صورت سالم، کاملا ارگانیک و بدون استفاده از هیچگونه کود و سموم شیمیایی تولید میشود.
بصیری به مصارف این محصول نیز اشاره و اظهار کرد: انواع مختلف آلو در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان بهکار میرود.
انتهای پیام/